Noul an vine cu vesti excelente pentru fanii BMW. Un M2 de 410 cai va fi lansat in aprilie

Noul an vine cu vesti excelente pentru fanii BMW. Un M2 de 410 cai va fi lansat in aprilie
  • BMW lanseaza noul M2 Competition in aprilie
  • Sub capota va avea un motor biturbo de 3.0 litri
  • Acesta va dezvolta 410 cai putere si 500 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul bavarez de automobile este asteptat sa lanseze versiunea Competition a lui M2 in luna aprilie. Productia va incepe in vara acestui an.

Oficialii BMW anuntau spre finalul anului 2010 ca un nou model de performanta se pregateste sa intre in productie. Este vorba despre 1M, o masina care a primit foarte multe laude si despre care Jeremy Clarkson spunea ca este “cel mai bun M din toate timpurile”.

In 2015, modelul a fost inlocuit cu M2-ul, care ascunde si acum sub capota un propulsor de 3.0 litri turbo, capabil de 370 de cai putere. Ajunge la 100 de km/h in 4,3 secunde atunci cand este echipat cu transmisia automata DCT, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h.

Partea buna este ca masina si-a pastrat agilitatea si caracteristicile, astfel ca fanii si criticii au continuat sa o laude in continuare.

Drept rasplata, constructorul bavarez de automobile a anuntat ca va lansa un M2 si mai puternic, iar aici ne referim la versiunea Competition.

BMW M2 Competition

Potrivit celor de la BMW Blog, aceasta va debuta in aprilie cu un propulsor biturbo de 3.0 litri, care va dezvolta 410 cai putere si 500 Nm cuplu.

La fel ca si in cazul variantei standard, clientii vor putea alege intre o transmisie manuala cu sase trepte care sa-ti dea ocazia sa te lupti ceva mai mult cu masina, dar si cu o cutie automata M-DCT cu sapte trepte.

Totodata, M2 Competition va propune si cateva nuante noi pentru caroserie. Astfel, alaturi de Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey si Long Beach Blue Metallic, modelul nemtilor va putea fi configurat si in Hockenheim Silver sau Sunset Orange.

Dupa lansarea oficiala care va avea loc in numai patru luni, noul BMW M2 Competition va intra in productie in vara acestui an, urmand ca primele exemplare sa ajunga la proprietari inainte de venirea toamnei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2018