Noul Audi A3 Cabriolet debuteaza in toamna acestui an

Noul Audi A3 Cabriolet debuteaza in toamna acestui an
Familia de modele Audi A3 este se pregateste sa primeasca un nou membru. Conform ultimelor zvonuri, urmatoarea generatie a modelului A3 Cabriolet va debuta chiar in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile.
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare, pentru moment, atat intr-o versiune hatchback, cat si intr-o varianta sedan, ultima generatie a modelului Audi A3 va putea fi comandata in perioada urmatoare si sub forma unui model Cabriolet.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acest subiect se opresc momentan aici insa, conform uultimelor zvonuri venite chiar dinspre constructorul din Ingolstadt, cea de-a doua generatie a modelului Audi A3 Cabriolet va debuta in premiera mondiala in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Noul model va prelua gama de motorizari de la celelalte versiuni ale compactei premium germane, ceea ce inseamna ca viitorii clienti vor avea la dispozitie, printre altele, si un 1.8 TFSI de 180 cai putere, respectiv un 2.0 TDI cu 150 sau 184 cai putere.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, un oficial al constructorului din Ingolstadt a lasat sa se inteleaga ca urmatoarea generatie a modelului Audi A3 Cabriolet va arata precum un "mini A5 Cabriolet". In plus, multumita ultimelor fotografii spion, putem spune inca de pe acum ca noua decapotabila germana de clasa compacta se va bucura de prezenta unui soft-top.

Distribuie pe Facebook
mai multe