Noul BMW cu tractiune fata a intrat in productie. Uite aici cum arata primul exemplar

Noul BMW cu tractiune fata a intrat in productie. Uite aici cum arata primul exemplar
  • Noul BMW Seria 1 a intrat in productia de serie
  • Primul exemplar este un 118i cu pachet sport
  • In Germania, preturile pornesc de la putin peste 28.000 euro
Distribuie pe Facebook

In Germania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 28.000 de euro. Potrivit configuratorului oficial, modelul de baza combina un benzinar 1.5 turbo de 140 CP cu o cutie manuala in sase rapoarte.

Anuntat inca de la sfarsitul lunii mai, primul BMW Seria 1 cu tractiune fata din istorie a intrat zilele acestea in productia de serie, la uzina companiei din Leipzig. Primul automobil care a parasit linia de asamblare este un exemplar 118i de culoare albastra, cu pachet sport, care va ajunge in garajul unui client din Italia.

In aceasta configuratie tehnica, modelul care concureaza impotriva lui Audi A3 si Mercedes A-Class ofera o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.499 de centimetri cubi, care dezvolta 140 de cai putere. Livrarea valorilor maxime catre roti se face fie printr-o cutie manuala, fie printr-o transmisie DCT.

Tot un motor pe benzina insoteste si versiunea de top M135i xDrive, care vine sub capota cu o unitate turbo in patru pistoane, de 2.0 litri si 306 CP. O cutie automata cu 8 rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza, in cazul de fata, fisa cu specificatii tehnice, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h dureaza doar 4.8 secunde.

Pentru fanii propulsoarelor diesel, modelul care concureaza impotriva lui Audi A3 si Mercedes A-Class a pregatit doua optiuni complet diferite. Cea mai ieftina varianta pe motorina este pusa in miscare de o motorizare I3 de 1.5 litri si 116 CP, pe care cumparatorii o pot asocia unei transmisii manuale sau de tip DCT.

Intr-un final, clientii noului BMW Seria 1 mai pot opta si pentru un motor I4 de 1.995 de centimetri cubi, cu 150 sau 190 de cai putere. In functie de varianta, livrarea valorilor maxime se va face fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti, ori printr-o cutie manuala, ori printr-o transmisie automata cu 8 rapoarte.

BMW Seria 1 - Poze de pe linia de productie

BMW Seria 1 - Poze de pe linia de productie

BMW Seria 1 - Poze de pe linia de productie

BMW Seria 1 - Poze de pe linia de productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 1 - Poze de pe linia de productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2019