Noul BMW M135i, cu 10 secunde mai incet la Nurburgring decat Renault Megane RS

Noul BMW M135i, cu 10 secunde mai incet la Nurburgring decat Renault Megane RS
Desi se bucura de prezenta unui sistem de tractiune spate si a aproximativ 315 cai putere, noul BMW M135i nu se poate lauda chiar cu o performanta extraordinara la Nurburgring. Mai exact, hot-hatch-ul bavarez a reusit recent un 8 minute si 18 secunde, fiind astfel cu circa zece secunde mai incet decat modelul... Renault Megane RS.
Distribuie pe Facebook

Prezent la Nurburgring pentru a-si testa indemanarea, recent-lansatul BMW M135i a avut nevoie de aproximativ opt minute si 18 secunde pentru a parcurge cei peste 20 de kilometri ai circuitului german, ceea ce inseamna ca hot-hatch-ul bavarez este la fel de rapid precum un Lexus IS-F sau chiar mai rapid decat un Audi RS3 Sportback.

Totusi, desi se bucura de prezenta unui sistem de tractiune spate si a unui plus de circa 50 cai putere, actuala versiune de top a noului BMW Seria 1 este mai inceata cu pana la zece secunde decat cel mai rapid automobil cu tractiune fata din istoria Nurburgring-ului, si anume modelul Renault Megane RS.

Si asta in ciuda faptului ca noul BMW M135i accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 5.1 secunde, in timp ce hot-hatch-ul din Hexagon are nevoie de fix sase secunde pentru a reusi aceeasi performanta. Iar daca mai vine vorba si de preturile de pornire ale celor doua autoturisme... nu mai incape nici o indoiala de ce ultimul Renault Megane RS poate fi considerat un best-buy.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2012