Noul BMW Seria 3 a debutat oficial. Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala. Cum arata in realitate

Noul BMW Seria 3 a debutat oficial. Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala. Cum arata in realitate
  • Noul BMW Seria 3 a debutat oficial
  • Bavarezii nu ofera nicio versiune cu transmisie manuala
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de la vanzare pornesc de la circa 43.900 de euro. Dupa cum precizam - de altfel, si anterior.

Dezvelit oficial cu doar cateva zile in urma - la sfarsitul primaverii anului curent, noul BMW Seria 3 Facelift stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Comercializat la preturi incepand de la suma de 43.900 de euro - daca vine cumva vorba despre Germania, respectivul model iese numaidecat in evidenta prin partea frontala complet redesenata, specialistii departamentului de design operand insa o lunga serie de modificari si la nivelul partii din spate a caroseriei ori listei cu jante si nuante exterioare.

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

BMW Seria 3 Facelift

In cabina, de cealalta parte a portierelor, reteta autoturismului mentionat anterior, in randurile de mai sus, culmineaza cu bordul restilizat - la randul sau, semnificativ, aparitia unui display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite, avand ca efect direct disparitia a numeroase comenzi fizice, evident.

Comercializat - in continuare, atat intr-o versiune cu patru usi, cat si intr-o varianta break, cunoscuta sub indicativul Touring, noul BMW Seria 3 Facelift se va mai putea lauda si cu o gama extrem de impresionanta de dotari. Printre echipamentele puse de respectiva masina bavarez la dispozitia viitorilor clienti si cumparatori aflandu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, si faruri adaptive cu matrice de LED-uri, si instrumente de bord digitale, si scaune multifunctionale, update-uri de la distanta, conectivitate 5G.

Sub capota, propulsia este asigurata de multiple unitati cu patru sau sase cilindri in linie, pe benzina ori motorina, si capacitatea de maxim trei litri - unele electrificate cu ajutorul tehnologiei mild-hybrid, altele ca parte a unei ansamblu plug-in hybrid, dar toate insotite de o transmisie automata cu opt rapoarte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze BMW Seria 3 Facelift
mai multe