Noul BMW Seria 5, in cele mai detaliate imagini de pana acum. Cum arata fiecare versiune in parte si ce dotari are masina bavareza

  • Noul BMW Seria 5 Facelift, in cele mai detaliate imagini de pana acum
  • Cum arata fiecare versiune in parte si ce dotari are masina bavareza
Distribuie pe Facebook

O publicatie auto din China a reusit sa elucideze aproape toate misterele noului BMW Seria 5 Facelift. Pozele intrate in posesia jurnalistilor de la Autohome ne arata masina bavareza in diferite configuratii si echipari.

La mai putin de trei saptamani de la prima sa aparitie neoficiala, mult anticipata varianta imbunatatita a actualului BMW Seria 5 revine in atentia publicului larg. Si totul dupa ce o publicatie auto din China a realizat un material in care noua masina bavareza pozeaza in diferite configuratii si versiuni (atat de motorizare, cat si de echipare).

Multumita imaginilor intrate in posesia jurnalistilor de la Autohome putem observa, de altfel, si cateva dintre optiunile puse la dispozitia viitorilor clienti. In materie de faruri, jante, dar si trape.

Noul BMW Seria 5 Facelift - Poze noi

Noul BMW Seria 5 Facelift - Poze noi

Noul BMW Seria 5 Facelift - Poze noi

Noul BMW Seria 5 Facelift - Poze noi

Dupa cum precizam si anterior, inclusiv la inceputul acestei luni, noul BMW Seria 5 Facelift imprumuta numeroase elemente de la cea mai recenta generatie a limuzinei Seria 7, printre care si blocurile optice frontale inguste sau lamelele cromate ale grilei radiatorului. Stopurile redesenate subtil reprezinta principala modificare la nivelul posteriorului.

La interior, reteta masinii bavareze va fi reimprospatata cu instrumente de bord complet digitale si configurabile. Plus cateva optiuni proaspete in materie de culori si, de ce nu, chiar materiale.

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari disponibila, ei bine... este de asteptat ca mult anticipata varianta imbunatatita a actualului BMW Seria 5 sa ofere la randul ei unitati pe benzina si motorina cu patru, sase, dar si opt cilindri. In unele cazuri, propulsorul ascuns sub capota va fi electrificat - pentru o doza extra de performanta si eficienta, evident.

BMW Seria 5 Facelift - Primele poze

BMW Seria 5 Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noul BMW Seria 5 Facelift - Poze noi
mai multe