Noul BMW Seria 8 Gran Coupe, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum. Dovada ca e cea mai frumoasa masina a anului

  • BMW publica noi imagini cu primul Seria 8 Gran Coupe din istorie
  • Modelul bavarez ofera motoare cu pana la 625 de cai putere
  • Pretul de pornire pentru piata din Romania e de aproape 93.000 euro
Distribuie pe Facebook

Asemeni versiunii in doua portiere, concurentul modelului Mercedes-AMG GT4 ofera diferite motorizari turbo pe benzina si motorina, capabile sa dezvolte pana la 625 de cai putere.

BMW continua promovarea primului Seria 8 Gran Coupe din istorie cu o noua super-galerie foto, care surprinde elegantul sedan cu alura de coupe atat de la exterior, cat si din cabina. Pentru aceasta sesiune speciala, cea mai frumoasa masina a anului a 'imbracat' o caroserie de culoare alba, accesorizata cu pachetul aerodinamic M si jante negre.

O combinatie contrastanta de negru, plus alb intalnim chiar si la nivelul departamentului interior, care promite sa impresioneze inclusiv prin scaunele bine conturate, dar si prin elementele realizate din sticla.

BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto

BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto

Sub capota exemplarului din aceste imagini regasim un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de 2.998 de centimetri cubi, care dezvolta o putere maxima de 340 de cai. Valoarea din dreptul cuplului motor se ridica la 500 Nm, fisa cu specificatii tehnice fiind completata de o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune spate.

In aceasta configuratie, primul BMW Seria 8 cu patru portiere din istorie are nevoie de doar 5.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza de top este limitata electronic la 250 km/h.

Pe piata din Romania, preturile elegantului sedan cu alura de coupe pornesc de la aproape 93.000 de euro, iar din echiparea standard nu lipsesc farurile adaptive cu tehnologie LED, climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe doua zone sau scaunele fata cu functie de incalzire. Plafonul din carbon si pachetul M, de exemplu, sunt "numai" optionale.

BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto

BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto

BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (128) Poze BMW Seria 8 Gran Coupe - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2019