Noul BMW X5 intra in productia de serie

Noul BMW X5 intra in productia de serie
  • Noua generatie BMW X5 a intrat in productia de serie
  • Modelul va debuta in mod public la Frankfurt Motor Show
  • Productia SUV-ului se va desfasura in Carolina de Sud
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa debuteze in mod public in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul BMW X5 a intrat recent in productia de serie, ce se va desfasura la fabrica constructorului bavarez din Spartanburg, Carolina de Sud.

Dezvaluita in avanpremiera mondiala la sfarsitul lunii mai a acestui an, cea de-a treia generatie a modelului BMW X5 se remarca printr-un design evoluat, grila frontala impozanta, blocurile optice usor redesenate, spoilerele fata / spate agresiv stilizate si aripile laterale proeminente reprezentand principalele noutati ale aspectului exterior. In ceea ce priveste aspectul interior, aici se poate vorbi oarecum de o revolutie vizuala, ceasurile digitale si plansa de bord usor indreptata catre sofer, in varful careia troneaza un ecran cu o dimensiuni de pana la 10.25 inci, reprezentand principalele atractii.

BMW X5 - Galerie FotoBMW X5 - Galerie Foto

Referitor la gama de motorizari, noul BMW X5 va fi disponibil la lansare in compania a trei motoare diferite, dintre care unul pe benzina si doua turbodiesel. Mai exact, viitorii clienti vor avea de ales intre un xDrive30d de trei litri si 258 cai putere, un M50d ce ascunde sub capota un propulsor tri-turbodiesel de trei litri si 381 cai putere, dar si un X5 xDrive50i pus in miscare de un V8 twin-turbo de 4.4 litri si 450 cai putere.

Mai mult de-atat, cea de-a treia generatie a SUV-ului bavarez va pune la dispozitia cumparatorilor sai alte patru noi versiuni de echipare incepand cu luna decembrie a acestui an - un xDrive40d, un xDrive35i, respectiv un X5 xDrive25d, dar si prima varianta din istoria modelului BMW X5 echipata cu un sistem de tractiune pe o singura punte, in speta cea spate - iar aici ne referim la modelul X5 sDrive25d.

BMW X5 - Galerie FotoBMW X5 - Galerie Foto

Cat despre predecesorul sau, ultimul exemplar al generatiei BMW X5 E70 a iesit pe portile fabricii constructorului bavarez din Spartanburg, Carolina de Sud la data de 28 iunie. Automobilul, un X5 xDrive50i finisat intr-un argintiu metalizat si inzestrat cu pachet M Sport, respectiv piele perforata de culoare bej, va ajunge cel mai probabil in cadrul muzeului BMW din Munchen, pentru a spune mai departe povestea de succes a E70-ului.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze BMW X5 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 August 2013