Noul BRONCO este deja un hit. Rezervarile pentru cea mai scumpa versiune au fost epuizate in timp record

  • 3500 de exemplare First Edition
  • Au fost rezervate in timp record
  • Cea mai scumpa varianta a off-road-erului
Distribuie pe Facebook

Toate cele 3.500 de exemplare Ford Bronco First Edition au fost rezervate in timp record. Aceasta este cea mai scumpa varianta a SUV-ului proaspat lansat.

Dupa o perioada lunga, presarata cu clipuri video, fotografii spion si fel de fel de zvonuri, noul Ford Bronco a fost prezentat oficial. A fost una dintre cele mai asteptate lansari iar SUV-ul american pare deja ca este un hit.

Ford Bronco First Edition

Constructorul din Dearborn a precizat ca toate cele 3500 de exemplare Bronco First Edition au fost rezervate intr-un timp record. Debutul a avut loc la ora locala 8 PM iar la 11:15 PM, site-ul Ford dadea aceasta versiune ca fiind indisponibila.

Ford Bronco First Edition

Pentru a rezerva cea mai scumpa varianta a noului Bronco, clientii trebuiau doar sa depuna un avans de 100 de dolari.

Acum, aceasta suma fiind rambursabila, se poate ca unii sa nu transforme aceasta rezervarea intr-o comanda ferma, dar chiar si asa este un semn ca Bronco are inca fani. Si nu putini.

Ford Bronco First Edition

Ford Bronco First Edition este, in acest moment, cea mai scumpa varianta a off-road-erului, avand un pret de 59.305 dolari. Pentru acesti bani primesti o lista lunga de dotari standard, inclusiv pachetele Lux si Sasquatch, plafon de tip hardtop Shadow Black sau scaune imbracate in piele.

Primele exemplare Bronco nu vor ajunge la clienti mai devreme de primavara anului viitor.

Ford Bronco First Edition

Ford Bronco First Edition

Ford Bronco First Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Bronco First Edition
mai multe