Noul Focus ST va avea cel mai mare motor dintre hot-hatch-urile cu tractiune fata. FOTO ca sa te convingi

Noul Focus ST va avea cel mai mare motor dintre hot-hatch-urile cu tractiune fata. FOTO ca sa te convingi
  • Urmatorul Ford Focus ST va avea sub capota un motor 2.3 turbo
  • Informatia se afla pe eticheta unitatii de AC a modelului normal
  • Subiectul a fost adus anterior in discutie si de publicatia Autocar
Distribuie pe Facebook

Urmatorul Focus ST va fi oferit de Ford in compania unui motor turbo de 2.3 litri, indica eticheta aplicata pe unitatea de aer conditionat a versiunii standard.

In timp ce Renault a luat decizia de a monta o motorizare mai mica sub capota noului Megane RS, Ford are de gand sa creasca... capacitatea cilindrica a benzinarului de pe varianta Focus ST.

Conform etichetei de pe unitatea de aer conditionat a modelului standard, viitorul hot-hatch cu tractiune fata al americanilor va fi oferit oferit alaturi de un propulsor supraalimentat de 2.3 litri.

Nu este insa pentru prima oara cand auzim o astfel de discutie, publicatia Autocar vorbind despre instalarea motorului de Mustang si pe urmatorul Ford Focus ST inca din primavara, din luna aprilie.

Acum ramane de vazut daca previziunea britanicilor va fi corecta si la nivel de putere, sursa citata estimand la momentul respectiv un 250 CP pentru viitorul hot-hatch cu tractiune fata al americanilor.

Pana atunci, inginerii Ford continua testele desfasure in compania urmatorului Focus ST, ultimele prototipuri scotand la iveala un nou pachet estetic, cu spoilere agresiv stilizate si evacuare dubla.

La interior, viitorul hot-hatch cu tractiune fata al americanilor este asteptat alaturi de un volan cu trei spite si parte inferioara plata, scaune fata cu suport lateral marit, plus cutie manuala in sase trepte.

Urmatorul Ford Focus ST ar putea fi lansat pe piata in 2019 si - daca informatiile cu privire la motorul turbo 2.3 litri se vor adeveri, va avea cea mai mare motorizare din segmentul in care concureaza.

Motor Ford Focus ST

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2018