Noul Mercedes A-Class: Primele imagini si-au facut aparitia pe internet

Noul Mercedes A-Class: Primele imagini si-au facut aparitia pe internet
Desi nimeni nu are nici un fel de idee cu privire la momentul in care va avea loc debutul noului Mercedes A-Class, iata ca internetul a fost deja luat cu asalt de o mana de fotografii ce ne prezinta in toata gloria sa viitoarea generatie a modelului din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook
Asa cum se poate observa si in urmatoarele imagini, noul Mercedes A-Class este atent modelat dupa chipul si asemanarea conceptului prezentat la Shanghai Motor Show, cu mentiunea ca versiunea de productie a fost inzestrata cu linii si forme usor domesticite. Desi detaliile oficiale lipsesc la acest moment, ultimele zvonuri sosite chiar din Stuttgart indica faptul ca la baza noului model va sta platforma MFA, lucru care se traduce prin prezenta tractiunii fata. De asemenea, viitoarea generatia a micului Mercedes A-Class ar putea fi propulsata de motorizari eficiente, atat pe benzina, cat si pe motorina, insa nici o versiune AMG de 350 cai putere nu este exclusa.

Noul Mercedes A-Class va fi cel mai probabil disponibil in variante cu trei si cinci usi, constructorul german creand astfel un model extrem de competitiv pentru rivalii de la BMW si Audi, prezenti in acest segment cu Seria 1, respectiv A3.

Primele imagini cu viitorul Mercedes A-Class zburda deja pe internet

Primele imagini cu viitorul Mercedes A-Class zburda deja pe internet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes A-Class - Primele imagini
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2011