Noul Mercedes C-Class va fi lansat anul viitor

Noul Mercedes C-Class va fi lansat anul viitor
Intr-un interviu acordat recent publicatiei Autonews, seful diviziei americane a constructorului german Mercedes a lasat sa se inteleaga ca urmatoarea generatie a modelului C-Class va fi lansata la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Detroit. De asemenea, Steve Cannon a mai facut si alte afirmatii interesante, dupa cum vom vedea si in randurile de mai jos.
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Autonews, seful diviziei americane a constructorului german Mercedes a lasat sa se inteleaga ca urmatoarea generatie a modelului C-Class va fi prezentata la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Vanzarile versiunii sedan vor demara in august 2014, celelalte variante de caroserie urmand a fi disponibile spre comercializare ulterior.

Noul Mercedes C-Class - Poze Spion

De asemenea, Steve Cannon a mai facut si alte afirmatii interesante, precum lansarea pe piata a unui model Convertible, ce va putea fi achizitionat incepand cu anul 2015. Tot in 2015 va ajunge in showroom-uri si noul Mercedes C-Class Coupe, automobilul de clasa medie din Stuttgart urmand a fi astfel pentru prima oara disponibil in nu mai putin de patru versiuni diferite de caroserie.

Noul Mercedes C-Class - Poze Spion

In ceea ce priveste dezvoltarea unui rival pentru viitorul BMW Seria 3 GT, oficialii constructorului german afirma ca nu iau in calcul o astfel de decizie. In schimb, urmatoarea generatie a modelului Mercedes C-Class va putea fi comandata si intr-o varianta hibrid, care va avea de infruntat noul BMW 3 ActiveHybrid. De asemenea, nu vor lipsi nici de-aceasta data motorizarile pe benzina si motorina, dar nici posibilitatea de a opta pentru un sistem de tractiune integrala.

Noul Mercedes C-Class - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Mercedes C-Class - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2013