Noul Mercedes E-Class Long, primele imagini si detalii oficiale

Noul Mercedes E-Class Long, primele imagini si detalii oficiale
Automobilele cu ampatament marit reprezinta un 'must' pentru constructorii auto care vor vanzari mari pe piata din China, astfel ca germanii de la Mercedes nu au stat foarte mult pe ganduri si au prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai noul E-Class LWB.
Distribuie pe Facebook

Surprins complet necamuflat in urma cu numai doua zile si dezvaluit in cele din urma in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, noul Mercedes E-Class EWB se bucura in mare parte de aceleasi specificatii tehnice si estetice precum versiunea standard, cu mentiunea ca ampatamentul interior a crescut in cazul de fata cu aproximativ 14 centimetri, ceea ce se traduce printr-un plus de spatiu pentru ocupantii locurilor spate.

Mercedes E-Class LWB

De asemenea, lungimea totala a limuzinei din Stuttgart a urcat pana la 5.019 metri, noul Mercedes E-Class cu ampatament marit fiind astfel cu doar cativa milimetri mai scurt comparativ cu versiunea standard a navei amiral Mercedes S-Class.

Mercedes E-Class LWB

In ceea ce priveste departamentul stilistic, noul Mercedes E-Class EWB este disponibil in doua variante diferite, principalele diferente fiind facute la nivelul partii frontale. Astfel, atunci cand se opteaza pentru modelul Sedan, grila radiatorului se bucura de aspectul clasic, cu trei lamele dispuse orizontal si logo-ul constructorului german pozitionat la nivelul capotei motorului.

Mercedes E-Class LWB

Atunci cand se opteaza pentru modelul Sport Sedan, noul Mercedes E-Class EWB se transforma intr-o aparitie agresiva, logo-ul companiei din Stuttgart crescand in dimensiuni si mutandu-se in centrul grilei radiatorului. De asemenea, cu o crestere in dimensiuni ne intalnim si la nivelul prizelor spoilerului fata, in timp ce jantele, pragurile laterale si spoilerul spate urmeaza a primi semnatura specialistilor AMG.

Mercedes E-Class LWB

Pe plan tehnic, noul Mercedes E-Class cu ampatament marit se poate lauda cu o gama larga si variata de motorizari, viitorii clienti urmand a avea la dispozitie trei motoare pe benzina, cu patru sau sase cilindri, ce dezvolta puteri cuprinse intre 204 si 333 CP.

Mercedes E-Class LWB

Intr-o alta ordine de idei, versiunea de baza este reprezentata de modelul E260 L BlueEFFICIENCY, ce ascunde sub capota un propulsor cu patru cilindri in linie, ce dezvolta aproximativ 204 cai putere. Urmatoarea pe lista este varianta E300 L, echipata cu un V6 de 245 CP, in timp ce varful de gama este reprezentat de modelul E400 L, pus in miscare de un V6 de produce circa 333 cai putere. Ulterior, noul Mercedes E-Class cu ampatament marit va fi disponibil la vanzare si intr-o versiune E400 L Hybrid, o premiera pentru Clasa E pe continentul asiatic.

Mercedes E-Class LWB

In cazul in care mai era nevoie de acest lucru, reamintim ca noul Mercedes E-Class Long este proiectat si dezvoltat special pentru a satisface gusturile si preferintele cumparatorilor de automobile din China.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes E-Class LWB
mai multe