Noul Peugeot 508 SW face Passat-ul break sa para din secolul trecut. FOTO ca sa te convingi si singur

Noul Peugeot 508 SW face Passat-ul break sa para din secolul trecut. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Peugeot prezita la Paris noul 508 SW
  • Break-ul francez impresioneaza in special prin design
  • Pachetul tehnic ofera pana la 225 CP
Distribuie pe Facebook

Dezvelita cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Paris, urmatoarea generatie a modelului Peugeot 508 SW ocupa un loc fruntas in topul celor mai atragatoare break-uri ale momentului.

La mai bine de sase luni de la prima sa aparitie in fata publicului larg, urmatoarea generatie a modelului Peugeot 508 revine in lumina reflectoarelor. Organizata chiar zilele acestea, editia aniversara de 120 de ani a Salonului Auto de la Paris marcheaza debutul versiunii SW, proiectata special pentru a concura impotriva unor nume precum Opel Insignia ST ori Volkswagen Passat Variant.

Principala atractie a break-ului de origine franceza o reprezinta, fara doar si poate, aspectul avangardist al caroseriei cu cinci portiere, care imprumuta anumite elemente cheie ale variantei originale. Farurile cu LED-uri care coboara pana aproape de partea inferioara a spoilerului, dar si stopurile inspirate de crossover-ul 3008 sunt numai doua dintre argumentele de necombatut in cazul de fata.

Asemanarile dintre noul Peugeot 508 SW si modelul prezentat in urma cu mai bine de sase luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, continua la interior, acolo unde pasagerii vor descoperi doua display-uri color de dimensiuni generoase. Unul dintre acestea a fost montat in spatele volanului multifunctional cu design in doua spite, ingloband instrumentele de bord digitale si, totodata, configurabile.

Sub capota, urmatoarea generatie a break-ului proiectat special pentru a concura impotriva unor nume precum Opel Insignia ST sau Volkswagen Passat Variant ofera doua motorizari diesel si una pe benzina, cu capacitati cilindrice de pana la doi litri. In functie de configuratia finala, clientii vor avea la dispozitie puteri maxime cuprinse intre 130 si 225 CP, potrivit oficialilor companiei franceze.

Incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2019, noul Peugeot 508 SW va fi disponibil la vanzare si sub forma unui model Plug-in Hybrid, capabil sa parcurga distante de pana la 50 de kilometri - potrivit normelor WLTP - fara sa consume nici un fel de carburant fosil, doar cu ajutorul motorului electric din dotare.

Peugeot 508 SW - Poze reale

Peugeot 508 SW - Poze reale

Peugeot 508 SW - Poze reale

Peugeot 508 SW - Poze reale

Peugeot 508 SW - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Peugeot 508 SW - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2018