Noul Renault Espace a debutat oficial. Cel mai mare SUV al francezilor are un motor de 1.2 litri si 200 CP, faruri cu matrice de LED-uri si instalatie audio de la Harman Kardon. Cat costa

Noul Renault Espace a debutat oficial. Cel mai mare SUV al francezilor are un motor de 1.2 litri si 200 CP, faruri cu matrice de LED-uri si instalatie audio de la Harman Kardon. Cat costa
  • Noul Renault Espace a debutat oficial
  • Cel mai mare SUV al francezilor are un motor de 1.2 litri si 200 CP, faruri cu matrice de LED-uri si instalatie audio de la Harman Kardon
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Dezvoltat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Skoda Kodiaq, respectivul model se vinde atat intr-o versiune cu cinci locuri, cat si intr-o varianta cu trei randuri de scaune in dotare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni si jumatate, inca din prima parte a primaverii anului 2023, cel mai recent Espace din istoria Renault are - incepand chiar din aceasta saptamana, si un pret de pornire. 43.500 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului monovolum SUV o vor avea de achitat in Germania - acolo unde clientii vor avea la dispozitie doua optiuni diferite: una cu cinci locuri si alta cu trei randuri de scaune in echipare.

Conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Skoda Kodiaq, asa cum precizam, de altfel, si anterior, modelul cu pricina nu ofera - in schimb, decat o singura versiune de motorizare, unica varianta disponibila mizand pe serviciile unui sistem de propulsie Full Hybrid ce combina o unitate turbo cu numai trei cilindri in linie, de 1.199 de centimetri cubi, pe benzina, cu un motor electric si o baterie litiu-ion cu o capacitate de doar 2.0 kWh pentru o putere maxima de 200 de cai.

Renault Espace

Renault Espace

Renault Espace

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de circa 8.8 secunde, in timp ce viteza de top nu depaseste 175 km/h. Fisa cu specificatii de ordin tehnic a noului Renault Espace, SUV caracterizat atat de o lungime de 4.72 de metri, cat si de un ampatament de 2.738 de milimetri - dupa cum mentionam si la momentul premierei mondiale, incheindu-se cu un consum mediu de carburant de aproximativ 4.6 litri la 100 de kilometri, indica documentul in cauza.

Modelul lansat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Skoda Kodiaq mai are de anuntat, de asemenea, si un numar de trei niveluri diferite de echipare: Techno, Esprit Alpine, Iconic, inclusiv versiunea de baza bucurandu-se, in standard, de dotari precum faruri adaptive - cu LED, de jante cu diametrul de 19 inch, senzori de parcare fata si spate, camera pentru mersul in marsarier. Acestora li se alatura - printre altele, si stopuri cu tehnologie LED, doua display color - unul de 12.3", altul cu diagonala de 12 inch, instalatie de climatizare cu reglare automata.

La polul opus, varianta de top se poate lauda - mai mult ori mai putin surprinzator, si cu scaune actionate electric, cu functie de incalzire, cu jante din aliaj de 20", cu tapiterie din piele sau directie integrala. Farurile cu matrice de LED-uri si plafonul panoramic sunt - precum boxele premium, care poarta semnatura specialistilor de la Harman Kardon, si afisajul pe parbriz, oferite optional, contra cost.

Renault Espace

Renault Espace

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Renault Espace
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2023