Noul Subaru WRX a fost lansat la Los Angeles

Noul Subaru WRX a fost lansat la Los Angeles
  • Noul Subaru WRX a fost lansat la Los Angeles
  • Masina ascunde sub capota un 2.0 turbo
  • Puterea maxima este de 268 cai putere
Distribuie pe Facebook

Dupa mai multe informatii si teasere, Subaru a dezvaluit oficial cel mai nou model sportiv din gama sa: Subaru WRX cu 268 de cai putere.

Modelul iconic de performanta, cu tractiune integrala (AWD) al Subaru, asa cum este descris de compania nipona, nu seamana aproape deloc cu prototipul cu acelasi nume, prezentat in luna martie la Salonul Auto de la New York si adus, apoi, si la Frankfurt.

In ciuda acestor aspecte, Subaru mentioneaza ca barele de protectie, capota, aripile laterale, usile din spate, blocurile optice si stopurile sunt elemente unice care vin cu noul WRX de serie. Masina beneficiaza de jante din aliaj de 17 inchi si anvelope Dunlop SP Sport Maxx RT.

Subaru WRX

Interiorul cabinei este echipat cu scaune sport, un volan plat si materiale moi la atingere. De asemenea, spre deosebire de generatia anterioara, noul Subaru WRX are panou de instrumente revizuit, un display de 4.3 inchi si control automat al climatizarii. Printre optiuni se numara scaunele invelite in piele si incalzite, sistemul de navigatie cu GPS si sistemul audio de 440 wati, cu noua difuzoare.

In ceea ce priveste ce motorizarea ascunsa sub capota, specificatiile oficiale arata ca noul Subaru WRX este propulsat de un motor turbo de 2.0 litri, capabil sa dezvolte 268 de cai putere. Unitatea poate fi cuplata fie la o transmisie manuala in 6 trepte, fie la noua cutie Sport Lineartronic CVT.

Subaru WRX

Aceasta este echipata cu sistemul Subaru Intelligent Drive si are trei moduri de rulare: Intelligent, Sport si Sport Sharp. Modelul mai beneficiaza si de o suspensie sport modificata, dar si de sistemul electronic de servodirectie care promite sa livreze un raspuns imediat al directiei.

Momentan, compania nipona nu a oferit detalii legate de pretului noului model si nici despre comercializarea sa, acestea urmand sa fie cunoscute pe masura ce se apropie momentul vanzarii.

Subaru WRX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Subaru WRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2013