Noul SUV compact al cehilor de la Skoda testat pe teren accidentat. Cum s-a descurcat micul Karoq

Noul SUV compact al cehilor de la Skoda testat pe teren accidentat. Cum s-a descurcat micul Karoq
  • Noul Karoq a fost testat pe teren accidentat
  • Are o garda la sol destul de generoasa
  • Dificultatea traseului nu a fost una mare
Distribuie pe Facebook

Fratele mai mic al SUV-ului Kodiaq, Karoq, a fost testat pe teren accidentat in Sicilia. Cum s-a descurcat modelul care rivalizeaza cu Audi Q3, Seat Ateca, Kia Sportage sau Volkswagen Tiguan, vezi in clipul video de mai jos.

Din cauza unui parcurs destul de slab slab, Skoda a fost nevoita sa retraga de pe piata modelul Yeti. Locul acestuia a fost luat de un SUV compact botezat Karoq, care a fost prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

In ceea ce priveste design-ul, acesta este aproape identic cu fratele sau mai mare si primul SUV din istoria brand-ului din Mlada Boleslav, Kodiaq. Desi are dimensiuni mai reduse decat acesta, Karoq masoara 4,382 milimetri in lungime, 1,841 mm in latime si are un ampatament de 2,638 de milimetri.

Gama de motorizari este una atractiva, iar tractiunea poate fi atat una pe puntea fata, cat si una integrala, pentru capabilitati mai bune in off-road. Ca tot veni vorba despre acest aspect, in clipul video de mai jos poti vedea cum se descurca noul Karoq pe teren accidentat.

De notat faptul ca dificultatea traseului nu este una extraordinar de mare, insa nici foarte redusa. Totodata, crossoverul cehilor pare sa-l parcurga destul de rapid, semn ca suspensia si garda destul de generoasa la sol isi face datoria.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2017