Noul Volkswagen Arteon a fost lansat in Romania. Uite cat costa inlocuitorul vechiului CC!

Noul Volkswagen Arteon a fost lansat in Romania. Uite cat costa inlocuitorul vechiului CC!
  • Noul VW Arteon porneste in Romania de la 36.240 euro
  • Versiunea de baza o motorizare 2.0 TDI de 150 CP
  • Echiparea standard include numeroase dotari de top
Distribuie pe Facebook

Noul Volkswagen Arteon a fost lansat in Romania la pretul de 36.240 euro, TVA inclus.

Urmasul vechiului CC propune in versiunea de baza o motorizare 2.0 TDI de 150 CP. Fisa tehnica este completata de o cutie automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune fata.

In aceasta configuratie, noul Volkswagen Arteon are nevoie de aproximativ 9.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima se ridica la 220 kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant este de 4.4 - 4.5 litri la 100 km.

Daca vine vorba despre echiparea standard, inlocuitorul vechiului CC propune inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, faruri LED TOP, scaune fata incalzite sau climatizare cu reglare automata a temperaturii pe trei zone.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Tapiteria din piele si alcantara, respectiv sistemul multimedia cu ecran tactil de 20.3 centimetri, senzorii de parcare, pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta, dar si tehnologia Lane Assist sunt oferite, la randul lor, fara costuri suplimentare.

Meniul cu optionale cuprinde, in schimb, suspensie adaptiva, afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale, scaune fata cu ventilatie si masaj, trapa actionata electric, sistem de navigatie si asa mai departe.

Aflat la celelalt capat al listei cu preturi, cel mai scump Volkswagen Arteon se vinde pentru un minimum 43.631 euro. Propulsia lui este asigurata de o unitate 2.0 BiTDI de 240 CP, care lucreaza alaturi de o cutie DSG cu sapte rapoarte si tractiunea integrala 4Motion.

Potrivit informatiilor oficiale, inlocuitorul vechiului CC rezolva in cazul de fata ecuatia 0 - 100 km/h in 6.5 secunde. Viteza maxima este de 245 kilometri pe ora, iar consumul mediu de 5.9 litri la 100 km.

La final, configuratorul noului Volkswagen Arteon scoate in evidenta un detaliu extrem de interesat. La acest moment, inlocuitorul vechiului CC se vinde in Romania exclusiv in compania unor motoare TDI, optiunile TSI lipsesc cu desavarsire din peisaj.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Volkswagen Arteon
mai multe