Nu ca ar conta prea mult, dar stim ca te framanta. Cat consuma noua TOYOTA SUPRA

Nu ca ar conta prea mult, dar stim ca te framanta. Cat consuma noua TOYOTA SUPRA
  • EPA a dezvaluit consumul noii Supra
  • In Europa vine cu motorul de 3.0 litri turbo
  • Productia e demarat deja la uzina Magna Steyr din Austria
Distribuie pe Facebook

Agentia de Protectie a Mediului din Statele Unite ale Americii a publicat valorile de consum pentru noua Toyota Supra. In SUA, la fel ca si in Europa, sportiva japoneza este disponibila cu un motor turbo de 3.0 litri.

A cincea generatie Toyota Supra a fost fara indoiala cea mai asteptata masina a anului. Pana acum, constructorul japonez de automobile a dat publicitatii cam tot ce se putea, inclusiv motorizarile, puterea, pretul, performantele, dar au omis un detaliu care pentru unii conteaza foarte mult: consumul.

Toyota Supra

Spre deosebire de Japonia, unde poate fi comandata si cu un propulsor de 2.0 litri, in SUA si Europa noua Supra este disponibila cu o unitate de 3.0 litri turbo, cu sase cilindri in linie, aceeasi care se regaseste si sub capota noului BMW Z4 in varianta M40i.

Toyota Supra

In cazul sportivei nipone, unitatea dezvolta 340 de cai putere si 500 Nm cuplu. Alaturi de o transmisie automata cu 8 trepte si tractiune spate, Supra atinge 100 de km/h in 4.2 secunde.

Toyota Supra

Acum, Agentia de Protectie a Mediului (EPA) de peste Ocean a publicat valorile de consum pentru acest motor furnizat de BMW. Asadar, fara sa o mai lungim, noua Supra are un consum urban de 9.8 litri/100 de kilometri, unul extra-urban de 7.6 litri/100 de km si unul mixt de 9.0 litri la fiecare 100 de kilometri parcursi.

Toyota Supra

A cincea generatie Toyota Supra este asamblata la uzina Magna Steyr din Austria iar primul exemplar a parasit deja linia de productie. Acesta a fost cumparat la licitatie la inceputul acestui an cu 1.9 milioane de euro.

Toyota Supra

In primul an de productie, Toyota a alocat 900 de exemplare pentru clientii din Europa, dar si o editie speciala Supra A90 Edition care urmeaza sa fie replicata in doar 90 de exemplare.

Toyota Supra

Toyota Supra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Toyota Supra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2019