Nu-i 63, e 53 AMG. Noua masina are sase cilindri in linie si compresor electric

Nu-i 63, e 53 AMG. Noua masina are sase cilindri in linie si compresor electric
  • Mercedes lanseaza la Detroit primul CLS 53 AMG din istorie
  • Automobilul german ofera un sistem de propulsie micro-hibrid
  • Tractiunea integrala cu vectorizare a cuplului este standard
Distribuie pe Facebook

Totodata, livrarea puterii maxime se face catre toate cele patru roti, prin intermediul unei cutii automate cu noua rapoarte. O adevarata demonstratie de tehnologie din partea companiei Mercedes, daca vrei.

Mercedes prezinta cu ocazia Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara zilele acestea la Detroit primul CLS 53 AMG din istorie. Echipat cu un sistem de propulsie micro-hibrid, modelul german ofera pana la 457 CP.

Intreaga putere ajunge pe asfalt prin intermediul unei cutii automate cu noua rapoarte, care lucreaza alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza...

... doar 4.5 secunde, potrivit companiei germane. Deloc rau daca tinem cont ca in compartimentul motor se ascunde un benzinar de numai trei litri - ajutat, ce este drept, de o turbina conventionala si un compresor electric, printre altele.

In ceea ce priveste viteza maxima, primul CLS 53 4Matic+ din istoria diviziei Mercedes-AMG promite sa sprinteze pana la 270 km/h. Cu o singura conditie: ca al sau client sa fi bifat la cumparare pachetul AMG Driver, disponibil optional.

O suspensie pe aer setata de specialistii din Affalterbach si un sistem de franare cu discuri de pana la 370 mm completeaza intr-un final pachetul tehnic prezent in cazul de fata. Din punct de vedere estetic, nu avem parte de nicio surpriza majora.

Mai precis, noul automobil german de inalta performanta propune iese in evidenta prin spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de sportivitate, plus jante din aliaj pe 19 inch. In standard este oferita si evacuarea cvadrupla.

La interior, un volan cu parte inferioara plata si o pereche de scaune fata cu suport lateral marit se numara printre principalele atractii ale noului Mercedes CLS 53 AMG 4Matic+. Nu lipsesc insa din meniu nici ornamentele din carbon.

Mercedes CLS 53 AMG - Poze reale

Mercedes CLS 53 AMG - Poze reale

Mercedes CLS 53 AMG - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes CLS 53 AMG - Poze reale
mai multe