Nu o sa-ti mai doresti niciodata un alt monovolum dupa ce o sa vezi noul Opel Zafira. Arata bestial!

Nu o sa-ti mai doresti niciodata un alt monovolum dupa ce o sa vezi noul Opel Zafira. Arata bestial!
  • Opel a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Zafira Tourer
  • Monovolumul german propune un design atragator, plus numeroase tehnologii de ultima ora
  • Clientii vor avea la dispozitie o larga varietate de unitati diesel, pe benzina sau gaz
Distribuie pe Facebook

Opel a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Zafira Facelift. Versiunea imbunatatita a monovolumului german propune un design atragator, plus numeroase tehnologii de ultima ora.

Deconspirat de o mana de imagini scapate pe internet la sfarsitul lunii trecute, noul Opel Zafira Facelift ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in primele materiale foto si video oficiale.

Privit din fata, automobilul german iese acum in evidenta printr-un plus vizibil de sportivitate, atat blocurile optice, cat si design-ul grilei radiatorului sau prizelor de aer fiind modificate in acest sens.

Opel Zafira Facelift

In schimb, profilul si partea posterioara a monovolumului din Russelsheim au ramas neschimbate in cea mai mare parte a lor, imbunatatirile de ordin estetic continuand in schimb la nivel de interior.

Odata ajunsi aici, viitorii pasageri vor avea probleme in a recunoaste volanul in trei spite sau panoul de bord, ambele detalii - in special cel din urma, trecand printr-o redesenare completa.

Cel mai important aspect legat de cabina noului Opel Zafira Facelift consta insa in tehnologiile oferite de acesta: IntelliLink, compatibilitate cu Apple CarPlay si Android Auto sau hotspot Wi-Fi.

Opel Zafira Facelift

Spatiul este principala ta preocupare? Ei bine, atunci afla ca automobilul german se lauda cu o capacitate de incarcare a portbagajului care porneste de la impresionanta valoare de 710 litri.

Renunta la bancheta spate, iar vesiunea imbunatatita a monovolumului din Russelsheim iti va pune la dispozitie nici mai mult, nici mai putin de 1.860 de litri. Suna al naibii de bine, nu-i asa?

Avem apoi dotarile farurile AFL LED, camerele frontale Opel Eye si sistemele de siguranta activa High Beam Assist, Traffic Sign Assist, Following Distance Indication, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning sau Adaptive Cruise Control, vestile bune incheindu-se cu gama variata de motorizari pe benzina, motorina si gaz.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Opel Zafira Facelift
mai multe