Un site GM dezvaluie "din greseala" variana facelift a noului Opel Zafira

  • Primele fotografii ale noului Opel Zafira Facelift au scapat pe internet
  • Versiunea imbunatatita a monovolumului german aduce numeroase modificari la nivel estetic
  • Despre gama de motorizari nu avem inca niciun fel de informatie oficiala
Distribuie pe Facebook

Un configurator online al celor de la GM a dezvaluit varianta facelift a modelului Opel Zafira inaintea lansarii oficiale, care va avea loc la Paris.

O fi coincidenta, o fi greseala, nimeni nu stie exact, dar este clar ca noua Zafira a fost restilizata de inginerii de la Opel, atat la exterior, cat si la interior.

Dupa multe propuneri, din cate se observa, nemtii au renuntat la farurile de tip bumerang si le-au inlocuit cu unele asemanatoare cu cele de pe Astra, respectiv Corsa. Tot in partea frontala, noua versiune are o bara restilizata cu prize de aer si lumini de ceata modificate, iar grila radiatorului a fost si ea creionata altfel.

Opel Zafira Facelift - Primele pozeOpel Zafira Facelift - Primele poze

Desi partea laterala a masinii nu a suferit mari modificari, bara spate, aripile si usa portbagajului au fost putin transformate. Echipa de creatie nu a lasat nici interiorul neatins. Bordul si volanul sunt complet noi, iar consola centrala contine acum un display mai mare.

Ca si sisteme, varianta facelift a modelului Opel Zafira va beneficia de serviciul OnStar, care vine alaturi de Lane Keep Assist, Lane Departure Warning, Following Distance Indication, Forward Collision Alert si Collision Imminent Braking.

Singurul lucru despre care nu se stie nimic este daca si gama de motorizari va suferi modificari sau daca producatorul german va introduce noi propulsoare in oferta. Sigur vor aparea insa cateva informatii oficiale si despre acest lucru pana la dezvelirea oficiala de la Paris din toamna.

Opel Zafira Facelift - Primele poze

Opel Zafira Facelift - Primele poze

Opel Zafira Facelift - Primele poze

Opel Zafira Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Opel Zafira Facelift - Primele poze
mai multe