O sa uiti complet de Audi Q7 dupa ce vei vedea aceste imagini. Uite cum arata pe viu, fara Photoshop, NOUL VW TOUAREG!

O sa uiti complet de Audi Q7 dupa ce vei vedea aceste imagini. Uite cum arata pe viu, fara Photoshop, NOUL VW TOUAREG!
  • Volkswagen a lansat saptamana trecuta un nou Touareg
  • Automobilul german ofera unitati cu pana la 421 CP
  • Clientii vor avea la dispozitie multiple dotari premium
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment special organizat la Beijing, in China, o noua generatie a modelului Touareg.

Construit pe aceeasi platforma cu Audi Q7, Porsche Cayenne si chiar Bentley Bentayga ori Lamborghini Urus, SUV-ul companiei germane cantareste acum cu 106 kilograme mai putin decat anterior.

Si totul in conditiile in care lungimea caroseriei cu cinci portiere a crescut cu aproximativ 77 de milimetri - pana la un total de 4.878 de milimetri, dupa cum precizam si in materialul initial.

Din punct de vedere estetic, cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg imprumuta mai multe elemente de la conceptul T-Prime, prezentat in fata publicului larg in primavara lui 2016.

Privit de la exterior, SUV-ul companiei germane impresioneaza in special prin aspectul impunator al partii frontale, care incadreaza blocurile optice cu matrice de LED-uri in design-ul grilei radiatorului.

La interior, principalul punct de atractie il reprezinta noul Innovision Cockpit - care se traduce printr-o configuratie cu doua ecrane color de dimensiuni generoase la nivelul panoului de bord.

Vestile bune continua sub capota, acolo unde cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg anunta inclusiv o motorizare diesel cu opt cilindri in V, capabila sa produca o putere de 421 CP.

Asemeni predecesorului sau, noul SUV al companiei germane se bucura in standard de un sistem de tractiune integrala, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2018