O sa uiti de orice M5 dupa ce vei vedea cum arata noul RS6 in Ipanema Brown. Pariu?

O sa uiti de orice M5 dupa ce vei vedea cum arata noul RS6 in Ipanema Brown. Pariu?
  • O sa uiti de orice M5 dupa ce vei vedea cum arata noul RS6 in Ipanema Brown
  • Respectiva nuanta este disponibila in schimbul unei sume de 2.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Respectiva nuanta este disponibila, aparent, in schimbul unei sume de 2.900 de euro.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, mult anticipata generatie cu numarul patru a legendarului Audi RS6 Avant stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior spre interior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici jantele din aliaj de dimensiuni generoase sau aripile laterale proeminente nu vor trece intocmai neobservate.

De cealalta parte a portierelor, volanul multifunctional cu o parte inferioara plata si padele pentru schimbarea vitezelor, display-ul de 12.3 inch destinat instrumentelor digitale si configurabile, dar si plansa de bord accesorizata cu ornamente din fibra de carbon se numara printre principalele puncte de atractie, daca mai era necesara o astfel de precizare.

Sub capota, noul Audi RS6 Avant mizeaza pe o motorizare V8 cu doua turbine si un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, proiectata pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 600 de cai putere si 800 Newton-Metri. Inutil de mentionat, propulsorul instalat in compartimentul motor - cu o capacitate cilindrica de patru litri, lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte, printre altele.

Cu pedala de acceleratie la podea, nesfarsta problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de timp de doar 3.6 secunde, lista atractiilor principale caracteristice fisei cu specificatii tehnice continuand cu o viteza maxima limitata electronic, in functie de anumite optionale, la 250, 280 sau 305 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2021