OFICIAL: Aceasta este noua Alfa Romeo 4C!

OFICIAL: Aceasta este noua Alfa Romeo 4C!
Asteptarea a luat sfarsit! Italienii de la Alfa Romeo au publicat astazi primele imagini si informatii oficiale cu privire la versiunea de serie a modelului 4C, ce va debuta in premiera mondiala chiar luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva!
Distribuie pe Facebook

Cu un aspect exterior remarcabil, influentat intr-o mare masura de conceptul cu acelasi nume prezentat in urma cu aproximativ doi ani, noua Alfa Romeo 4C se bucura de o constructie ultra-usoara, ce combina elementele de fibra de carbon cu componentele realizate din aluminiu. Din pacate, o valoare exacta cu privire la greutatea proprie a automobilului nu a fost inca facuta publica, insa este bine de stiut ca modelul sport italian va beneficia de un raport masa / putere de patru kilograme per cal putere.

De asemenea, si tot din pacate, fisa cu specificatii tehnice nu ne face cunostinta nici cu valorile asociate cuplului, respectiv puterii maxime, oficialii Alfa Romeo multumindu-se sa afirme ca mult anticipata versiune de serie a modelului 4C va ascunde sub capota, montat central, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.750 centimetri cubi, livrat in compania unei transmisii cu dublu-ambreiaj, dar si a unui sistem de tractiune spate.

Noua Alfa Romeo 4C va fi disponibila la vanzare in cursul acestui an, la un pret care momentan ramane un mister.

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 4C

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2013