Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Cum arata in realitate

Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Cum arata in realitate
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor putea experimenta inclusiv un sistem de propulsie plug-in hybrid. Care combina o unitate de 1.3 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie de 15.5 kWh pentru un total de 285+ de cai putere.

Dezvelit publicului larg cu doar cateva zile in urma, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, primul Hornet din istoria companiei Dodge stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Versiunea nord-americana a gamei comercializate de italienii de la Alfa Romeo sub denumirea Tonale, respectivul model se remarca in special prin design-ul extrem de agresiv al caroseriei - usor modificat, ce este drept, la nivel de spoilere si jante din aliaj.

Dodge Hornet

Dodge Hornet

De cealalta parte a portierelor, in cabina, clientii vor descoperi - deloc surprinzator, ba dimpotriva, doua display-uri de dimensiuni generoase. Unul de 12.3 inch, care a primit sarcina afisarii instrumentelor de bord digitale, altul cu o diagonala de 10.25 inch - destinat sistemului multimedia compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, inainte ca anul 2022 sa devina istorie, noul Hornet se mai poate lauda, precum actualul Tonale, si cu faruri cu LED, si cu o instalatie audio compusa din 14 difuzoare Harman Kardon. Seria asemanarilor continua sub capota - cu lista motorizarilor disponibile debutand cu un benzinar de 2.0 litri si peste 265 CP.

Va exista - asa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale, inclusiv o varianta animata de un sistem de propulsie plug-in hybrid, respectivul automobil combinand un agregat de 1.3 litri si un motor electric pentru un total de 285 de cai putere. In ambele cazuri, livrarea valorilor maxime se va face catre toate cele patru roti - operatiune de care se ocupa, o transmisie automata cu un numar de noua ori sase rapoarte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Dodge Hornet
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 August 2022