Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit. Cat costa

Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit. Cat costa
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare manuala.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 19 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui septembrie, cel mai recent Mitsubishi ASX din istorie are - incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 24.690 de euro este - mai precis, suma minima pe care clientii versiunii japoneze a celebrului Renault Captur o vor avea de achitat pe piata din Germania, acolo unde varianta de baza se bucura, mai mult ori mai putin surprinzator, de serviciile unui benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie, de un litru si numai 91 de cai putere, conform configuratorului oficial.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

Comercializata sub numele de 1.0 Basis, respectiva reteta continua cu o transmisie in sase rapoarte, cu trei pedale, printre echipamentele disponibile in standard, fara costuri suplimentare, regasindu-se si jantele cu diametrul de 17 inch - realizate, ce este drept, din otel. Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici farurile, stopurile, plus luminile de zi cu tehnologie LED, afirmatie valabila si in cazul display-ului central de 7.0 inch sau instalatiei de climatizare cu reglare manuala.

Noul Mitsubishi ASX se vinde - pe piata din Germania, intr-o larga varietate de savori si configuratii, printre optiunile puse la dispozitia clientilor numarandu-se inclusiv o aroma PHEV, care combina un benzinar aspirat in patru cilindri, cu o capacitate de 1.6 litri, cu un motor electric pentru o putere maxima de aproximativ 159 de cai. Pe o combinatie similara mizeaza - totodata, si meniul specific versiunii HEV, sinonim cu un un total de 143 CP, lista sistemelor de propulsie oferite de varianta japoneza a lui Renault Captur incheindu-se cu un benzinar turbo de 1.3 litri, cu MHEV.

Mitsubishi ASX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mitsubishi ASX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2023