Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit. Cat costa in Romania

Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit. Cat costa in Romania
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi...
  • ... e doar un Renault rebranduit
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare manuala.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 26 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui septembrie, cel mai recent Mitsubishi ASX din istorie are - incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 20.337 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii versiunii japoneze a celebrului Renault Captur o vor avea de achitat pe piata din Romania, acolo unde varianta de baza se bucura, mai mult sau mai putin surprinzator, de serviciile unui benzinar turbo cu numai trei pistoane, de un litru si doar 91 de cai putere, potrivit configuratorului local.

Mitsubishi ASX

Disponibila sub indicativul 1.0 Inform, respectiva reteta continua cu o transmisie in sase rapoarte, cu trei pedale, printre echipamentele oferite in standard regasindu-se insa si jantele cu diametrul de 17 inch - confectionate, ce este drept, din otel. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici farurile, stopurile si luminile de zi cu tehnologie LED, display-ul central cu diagonala de 7.0 inch, instalatia de climatizare cu reglare manuala ori tapiteria realizata din material textil.

Noul Mitsubishi ASX se vinde, pe piata din Romania, in numeroase arome, printre multiplele optiuni puse la dispozitia clientilor aflandu-se - conform configuratorului local, si o savoare plug-in hybrid, care combina un benzinar aspirat in patru cilindri, de 1.6 litri, cu un motor electric pentru un total de 159 CP. Pe o combinatie similara mizeaza - totodata, si varianta hybrid, sinonima cu un maxim de 143 de cai putere, lista sistemelor de propulsie pregatite de versiunea japoneza a lui Renault Captur incheindu-se, in cele din urma, cu un benzinar turbo de 1.3 litri, mild-hybrid.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mitsubishi ASX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2023