Oficial: Noua masina de la BMW e de 100 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la BMW e de 100 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la BMW...
  • ... e de 100 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri livreaza ambelor punti - printr-o cutie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, undeva in jurul a 374 de cai.

Prezentat publicului larg inca de la jumatatea anului 2021, actualul BMW Seria 4 Gran Coupe se vinde - zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se regasest, mai nou, si o varianta Edition Edge, potrivit ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Disponibila exclusiv pe piata din Japonia, impresionanta masina este comercializata - conform oficialilor companiei producatoare, in doua arome extrem de diferite, cu prima raspunzand la numele de 420i Gran Coupe M Sport Edition Edge.

BMW Seria 4 Gran Coupe Edition Edge

Acompaniat de un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, respectivul meniu nu va putea face mandre si fericite decat 15 persoane. Acestea avand la dispozitie doua nuante pentru caroseria cu cinci portiere in dotare - Alpin White (8 unitati) sau Brooklyn Gray (sapte unitati), a fastback-ului cu 184 de cai.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici jantele 860M pe 19 inch sau etrierele de culoare albastra, exclusivista masina oferind - printre altele, si o suspensie adaptiva, dar si plansa de bord in piele sintetica, ornamente din fibra de carbon etc.

Intr-un final, noul Seria 4 Gran Coupe Edition Edge isi va mai intampina clientii din Japonia si intr-o savoare botezata M440i xDrive Gran Coupe M Sport Edition Edge. Aceasta urmand sa fie fabricata in doar cinci exemplare, toate finisate in Individual Drabite Gray si accesorizate - de conducerea BMW, cu jante 861M pe 19 inch.

Respectiva reteta cuprinde, asa cum precizam anterior, inclusiv un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, ce livreaza ambelor punti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, 374 de cai.

BMW Seria 4 Gran Coupe Edition Edge

Distribuie pe Facebook
mai multe