Oficial: Noua masina de la Toyota e de 2.5 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Toyota e de 2.5 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la Toyota e de 2.5 ori...
  • ... mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.4 litri - pe benzina, livreaza persoanei aflate la volan undeva in jurul a 235 de cai putere. Plus 250 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg acum mai bine de-un an - la inceputul primaverii lui 2021, autoturismul comercializat de Toyota sub denumirea de GR86 a revenit de curand, pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Compania nipona a lansat - pe piata, o noua versiune a coupe-ului oferit pe aceeasi platforma precum Subaru BRZ, varianta cunoscuta sub indicativul 10th Anniversary Limited celebrand o decada de la debutul modelului GT86.

Toyota GR86 RZ 10th Anniversary Limited

Disponibil exclusiv pe piata din Japonia - sub forma unei editii limitate la numai 200 de unitati, respectivul automobil se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin nuanta portocalie a caroseriei. Inspirata de celebrul GT86, evident.

Aceeasi savoare pe nume GR86 10th Anniversary Limited a mai pregatit, anunta un comunicat pus la dispozitia presei, si un set de jante de culoare neagra - pe 18 inch, plus blocuri optice cu tenta fumurie si o evacuare dubla.

La interior - de cealata parte a portierelor, lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie din piele neagra, condimentata cu diferite accente portocalii. Seria vestilor bune continua cu o pereche de scaune fata atent sculptate si logo-uri specifice.

Reteta caracteristica exclusivistei Toyota GR86 10th Anniversary Limited se incheie - deloc surprinzator, cu o motorizare aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de 2.4 litri, sinonima cu 235 CP si 250 Nm pe puntea spate.

Toyota GR86 RZ 10th Anniversary Limited

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Toyota GR86 RZ 10th Anniversary Limited
mai multe