OFICIAL: Noul Opel Zafira Tourer BiTurbo este cel mai rapid compact diesel cu sapte locuri

OFICIAL: Noul Opel Zafira Tourer BiTurbo este cel mai rapid compact diesel cu sapte locuri
Readus recent pe linia de productie din Russelsheim pentru a fi inzestrat cu noul propulsor BiTurbo de doi litri, ultimul Opel Zafira Tourer se poate lauda acum, printre altele, si cu titlul de "Cel mai rapid compact diesel cu şapte locuri din lume".
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare atat in versiuni pe benzina, cat si in variante diesel sau puse in miscare cu ajutorul gazului natural, ultima generatie a modelului Opel Zafira Tourer poate fi comandata mai nou si in compania recent lansatului propulsor biturbodiesel de doi litri, ce promite sa puna la dispozitia celui aflat in spatele volanului nici mai mult, nici mai putin de 195 cai putere si 400 Newton-Metri.

Drept urmarea, primii 100 km/h vin dupa aproximativ 8.9 secunde, in timp ce acceleratia de la 80 la 120 km/h se realizeaza in doar 8.5 secunde. Se adauga pe lista cu specificatii tehnice si viteza maxima de circa 218 kilometri pe ora, iar noul Opel Zafira Tourer BiTurbo se poate lauda cu titlul de "Cel mai rapid compact diesel cu şapte locuri din lume". Asta in timp ce consumul de carburant ramane in limita valorilor decente, adica un 5.6 litri la 100 km.

Noul Opel Zafira Tourer BiTurbo poate fi deja comandat si in Romania, la un pret de pornire de 28.655 euro, primele exemplare urmand a ajunge in mainile clientilor in luna aprilie a acestui an.

Opel Zafira Tourer BiTurbo

Opel Zafira Tourer BiTurbo

Opel Zafira Tourer BiTurbo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Zafira Tourer BiTurbo
mai multe