Oficialii Dacia au recunoscut: cand se lanseaza noul Duster. PLUS: ce se intampla cu versiunea in 7 locuri

Oficialii Dacia au recunoscut: cand se lanseaza noul Duster. PLUS: ce se intampla cu versiunea in 7 locuri
  • Noua Dacia Duster va debuta in toamna, la Frankfurt
  • Informatia vine de la directorul de vanzari si marketing al companiei
  • Oficialul a tinunt sa infirme versiunea in sapte locuri
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Duster va fi dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie. Informatia a fost facuta publica chiar de catre Francois Mariotte, Director de Vanzari si Marketing la Dacia.

Va imprumuta luminile LED ale noului Sandero, va oferi o versiune de caroserie cu sapte locuri, va fi disponibila la vanzare alaturi de o motorizare 1.6 dCi si asa mai departe.

Multe s-au spus si scris pana acum despre urmatoarea generatie a modelului Duster, unele adevarat, altele complet eronate, dupa cum a declarat insusi Francois Mariotte.

De exemplu, directorul de vanzari si marketing al companiei de la Mioveni a infirmat zvonurile potrivit carora clientii vor putea opta in premiera pentru o varianta cu sapte locuri.

"Atunci cand a venit vremea sa reinnoim modelul Duster, principala prioritate a fost sa pastram punctele forte ale generatiei actuale, printre care se numara si sasiul sau platforma.

Ori asa ceva nu este posibil cand vrei sa transformi o masina de cinci locuri intr-una cu sapte - vei pierde compactitatea si capacitatile 4x4 ale acesteia", a declarat oficialul Dacia.

"Stiu ca se vorbeste insistent despre un Duster cu sapte locuri, insa un astfel de model nu este in plan. Puteti uita de el", a incheiat directorul de vanzari si marketing al companiei de la Mioveni.

In acelasi timp, Francois Mariotte a confirmat zvonurile potrivit carora urmatoarea generatie a crossover-ului romanesc va debuta in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Respectivul eveniment se desfasoara in perioada 14 -24 septembrie, astfel ca au mai ramas doar sapte saptamani pana ce noua Dacia Duster va renunta la toate secretele sale tehnice si estetice.

Dacia Duster - Poze spion

Dacia Duster - Poze spion

Dacia Duster - Poze spion

Dacia Duster - Poze spion

Dacia Duster - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dacia Duster - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2017