Opel invie emblema GSi. Cand si unde poti vedea pe viu prima masina din noua serie

Opel invie emblema GSi. Cand si unde poti vedea pe viu prima masina din noua serie
  • Opel publica lista premierelor Salonului Auto de la Frankfurt
  • Nemtii aduc la evenimentul de luna viitoare doua versiuni Insignia
  • Crossover-ul Grandland X completeaza tolba cu bunatati
Distribuie pe Facebook

Opel a publicat in urma cu numai cateva momente lista premierelor mondiale pregatite pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt. In centrul atentie si va afla noul Opel Insignia GSi, un automobil cu 260 de cai putere sub capota si sistem de tractiune integrala cu vectorizarea cuplului in echiparea standard.

Cum Peugeot si DS vor lipsi de la editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, intreaga responsabilitate de a cuceri publicul prezent la fata locului va cadea pe umerii celor de la Citroen si Opel.

Proaspat introdusa in familia franceza PSA Peugeot Citroen, compania Opel cauta sa faca o impresie frumoasa inca de la bun inceput si anunta chiar de astazi numele premierelor pregatite pentru evenimentul din 14 - 24 septembrie.

Opel Insignia GSi

Opel Insignia GSi

In centrul atentiei se va regasi noua versiune Insignia GSi, un automobil cu 260 de cai putere sub capota si sistem de tractiune integrala cu tehnologie de vectorizare a cuplului inca din echiparea standard.

Drept urmare, atunci cand este luat la intrebari cu privire la performantele pe care le ofera, modelul german raspunde - cel putin pentru moment, cu un tur pe Nurburgring mai rapid decat este capabil sa il parcurga vechiul Insignia OPC.

Si totusi, in care in care o astfel de masina nu intra in vizorul tau, ei bine... ar trebui sa stii ca oficialii Opel vor mai aduce la la editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt si un SUV.

Opel Grandland X

Avand la baza platforma francezului Peugeot 3008, noul Grandland X iese in evidenta printr-un design impozant, ofera numeroase tehnologii de ultima ora si se lauda cu o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.652 de litri.

Exista insa o mare problema si cu acest model, iar acum ne referim la lipsa unei variante AWD; din fericire, de un sistem de tractiune integrala in echiparea standard dispune Insignia Country Tourer.

Ultima, dar nu cea din urma premiera pregatita de compania Opel pentru evenimentul din 14 - 24 septembrie, Insignia Country Tourer mai propune si o garda la sol cu 20 mm mai mare, plus unitati turbo de pana la 260 de cai putere.

Noul Opel Insignia Country Tourer

Noul Opel Insignia Country Tourer

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2017