Opel invie emblema GSi. Cat costa in Romania prima masina din noua serie

Opel invie emblema GSi. Cat costa in Romania prima masina din noua serie
  • Noul Opel Insignia GSi porneste in Romania de la 32.900 euro
  • Clientii au la dispozitie doua versiuni de caroserie
  • La randul ei, gama de motorizari este formata din doua variante
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si 260 CP, insa clientii au la dispozitie si o varianta diesel cu aceeasi capacitate cilindrica, dar "numai" 210 CP. In ambele cazuri, pachetul tehnic este completat de o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

Nemtii de la Opel au dezvaluit la sfarsitul anului trecut, in uralele nostalgicilor, primul automobil comercializat alaturi de sigla GSi din ultimul deceniu si jumatate. Avand la baza gama Insignia, noul model este disponibil la vanzare atat intr-o versiune Grand Sport, cat si intr-o varianta Sports Tourer.

Tot doua optiuni vor fi oferite si la nivel de motorizare, producatorul din Russelsheim dorind sa-i multumeasca atat pe fanii motoarelor pe benzina, cat si pe cei ai unitatilor diesel. Dupa cum precizam si anterior, ambele propulsoare au o capacitate cilindrica de doi litri, insa difera puterea maxima.

Si mai interesant este ca, desi mai puternic cu aproximativ 50 CP, modelul pe benzina costa mai putin cu 2.500 de euro comparativ cu versiunea diesel. Astfel ajungem si la preturile de vanzare pentru piata auto din Romania - 32.900 de euro pentru varianta Grand Sport si 34.000 de euro pentru ST.

In echiparea standard, noul Opel Insignia GSi ofera o cutie automata in opt rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele din aliaj pe 18 inch, luminile diurne si stopurile cu tehnologie LED sau deja celebrul sasiu Flex-Ride.

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, in cazul in care te intrebai cumva, si climatizarea automata, sistemul de infotainment Intellilink RF900 Navi ori volanul cu incalzire. De altfel, nemtii au instalat si cateva dotari de siguranta activa, pentru evitarea coliziunii frontale sau parasirii benzii de rulare.

La capitolul optionale, noul Opel Insignia GSi anunta jante din aliaj pe 20 inch, tapiterie din piele partial perforata, dar si faruri cu matrice de LED-uri. Pilotul automat adaptiv, afisajul pe parbriz, camera pentru marsarier sau incarcarea wireless a telefonului mobil vor ingreuna si ele nota de plata.

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Opel Insignia GSi - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Insignia GSi - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2018