Opel invie emblema GSi. POZE REALE cu prima masina din noua serie

Opel invie emblema GSi. POZE REALE cu prima masina din noua serie
  • Opel prezinta la Frankfurt noua versiune Insignia GSi
  • Modelul german ascunde sub capota un 2.0 turbo de 260 CP
  • Pachetul oferit este completat de un design sportiv
Distribuie pe Facebook

La editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, ce se desfasoara in perioada 14 - 24 septembrie, Opel lanseaza prima versiune GSi din ultimul deceniu si jumatate.

La mai putin de 12 luni distanta de la publicarea primelor fotografii si informatii oficiale, cea de-a doua generatie a modelului Opel Insignia primeste in dar o versiune de inalta performanta.

Nu este insa vorba despre mult anticipata si, totodata, celebra varianta OPC, oficialii companiei germane alegand sa reinvie emblema GSi si, drept urmare, sa surprinda intreaga Europa.

Opel Insignia GSi - Poze reale

Opel Insignia GSi - Poze reale

Pusa in miscare de o unitate turbo de doi litri si 260 de cai putere, respectiva masina din Russelsheim are nevoie de mai putin de 7.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Acest lucru este posibil si datorita faptului ca noua editie Opel Insignia GSi ofera inca din echiparea standard o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem AWD cu vectorizare a cuplului.

Din punct de vedere estetic, cea mai recenta sportiva a companiei germane din Russelsheim se remarca in special prin spoilerele fata / spate agresiv stilizate si jantele din aliaj pe 20 de inch.

In ceea ce priveste departamentul interior, pasagerii vor fi intampinati cu scaune dezvoltate special pentru aceasta masina, plus alte cateva elemente unice - precum volanul cu parte inferioara plata.

Versiunea GSi a noului Opel Insignia va fi disponibila la vanzare incepand in perioada imediat urmatoare insa, chiar si asa, la acest moment nu exista niciun fel de informatie cu privire la pret.

Opel Insignia GSi - Poze reale

Opel Insignia GSi - Poze reale

Opel Insignia GSi - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Opel Insignia GSi - Poze reale
mai multe