Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele

Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele
Partenerii Opel din toata tara sunt pregatiti pentru un final de saptamana de sarbatoare. Vineri, 24 februarie, si sambata, 25 februarie, showroom-urile Opel functioneaza dupa un program special. Toti prietenii si admiratorii marcii sunt asteptati sa faca cunostinta cu cele mai noi trei modele ale gamei, ce inaugureaza un an plin de surprize.
Distribuie pe Facebook
Noul Opel Astra GTC - design impresionant, maxim de dinamism

Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele

Datorita formelor sale sculptate cu accente precise si proportii dramatice, coupe-ul compact reprezinta expresia cea mai concentrata a designului Opel. Toate versiunile Astra GTC dispun de sistemul premium cu suspensie HiPerStrut (de inalta performanta) pe puntea fata, care se imbina in mod ideal cu suspensia spate cu brat Watt pentru a oferi o stabilitate fara egal si cel mai inalt nivel de precizie in conducere.
Printre inovatiile noului Astra GTC se numara sistemele de asistenta a soferului, bazate pe cea de-a doua generatie a camerei frontale Opel Eye, cu functionalitate extinsa si noul sistem de faruri adaptive Bi-Xenon (AFL+ 4), aflat la a patra generatie.

Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele

Spre deosebire de multe versiuni cu trei usi ale modelelor hatchback compacte, GTC va fi un model unic in gama Opel, cel mai performant Astra in ceea ce priveste designul si dinamica de conducere. Acesta nu are niciun element de design exterior in comun cu celelalte modele din gama Astra, cu exceptia carcaselor oglinzilor exterioare si a antenei.


De asemenea, parbrizul panoramic este disponibil exclusiv pentru noul Astra GTC. Pentru aceasta caracteristica unica, lansata cu succes odata cu modelul anterior Astra GTC, inginerii Opel au depus in total 11 patente in timpul dezvoltarii. Parbrizul panoramic mare se extinde uniform de la capota la acoperis, pana la montantul B. Neincluzand traverse care ar fi afectat vizibilitatea, acesta ofera soferului si pasagerilor o experienta unica la bord si o perceptie complet noua a spatiului si vizibilitatii, cu un camp vizual aproape nelimitat, asemanator vederii dintr-o cabina de pilotare.
Pretul de pornire al modelului Astra GTC este de 17.580 euro cu TVA.

Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele

Zafira Tourer stabileste noi standarde de flexibilitate
Inovator, flexibil, de calitate ridicata si ergonomic: datorita sistemului optimizat de scaune Flex7, precum si datorita echipamentelor Flex, tipice pentru marca Opel, Zafira Tourer stabileste noi standarde pentru versatilitate si atmosfera la interior.
Opel a pus bazele segmentului de monovolume compacte cu sapte scaune inca din anul 1999, prin lansarea primei generatii a modelului Zafira. Opel urmareste sa continue povestea de succes cu versiunea actuala, cea de-a treia generatie. Principiul ramane acelasi si in prezent: flexibilitate maxima la bord, fara a fi nevoie de indepartarea scaunelor. Oferind o imbinare perfecta intre functionalitate si starea de bine, noul Opel Zafira Tourer aduce valorile Insignia in segmentul monovolumelor compacte: caracteristici premium, tehnologii inovatoare si design dinamic, sculptural.

Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele

Alaturi de modelul Meriva si de actualul model Zafira, Zafira Tourer face din marca Opel un etalon in domeniul flexibilitatii. Daca cea de-a doua generatie a modelului Meriva, lansata in 2010, ofera familiilor tinere o flexibilitate de neegalat intr-o forma de dimensiuni reduse, noul Zafira Tourer combina nivelul si mai inalt de versatilitate cu caracteristici premium suplimentare in ceea ce priveste atmosfera si confortul la interior. Aceasta este alegerea ideala pentru familii cu copii cu varste mai mari sau pentru profesionisti, precum fotografi sau arhitecti, care trebuie sa transporte obiecte voluminoase pentru a-si desfasura activitatea. Toate acestea devin mai usoare ca oricand cu ajutorul noului Zafira Tourer.
Precum in cazul primelor doua generatii ale modelului Zafira, principiul fundamental al Zafira Tourer este flexibilitatea maxima prin numeroase configuratii interioare, fara a indeparta scaunele. Modelul impresioneaza si prin interiorul spatios, confortabil si de inalta calitate. In plus, inginerii Opel au imbunatatit considerabil conceptul inteligent al sistemului de scaune Flex7.
Cu o configuratie inteligenta pentru zona din spate, Zafira Tourer ofera confort de prima clasa si senzatia speciala de calatorie intr-un "lounge pe roti". Pasagerii de pe cel de-al doilea rand se bucura de spatiu si confort maxim, precum si de senzatia de ergonomie superioara a sistemului de scaune. Pretul de pornire al modelului Zafira Tourer este de 20.490 euro cu TVA.

Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele

Noul Opel Combo, solutia inteligenta de transport
Oferta de autovehicule comerciale a Opel este completata in 2012 de noua generatie Opel Combo. Combo este un autoturism-furgon versatil ideal pentru serviciu, familie si petrecerea timpului liber. Este disponibil in variantele cu cinci sau sapte locuri, cu doua versiuni de ampatament si cu caroserie cu geamuri sau tip panel van.
Dispunand de un volum de incarcare de pana la 3.800 de litri in versiunea cu ampatament scurt (cu scaunul pasagerului pliat) si de 4.600 de litri in versiunea cu ampatament lung, modelul Combo ofera cele mai mari valori in ambele clase. Inaltimea joasa de incarcare de 54,5 cm si gama de sarcini utile de pana la o tona sunt cele mai bune din clasa sa.
Pretul de pornire al modelului Combo este de 11.411 euro, fara TVA.

Opel isi deschide portile pentru prezentarea a trei noi modele

Super deal la super modele

In cadrul campaniei Porti Deschise, Opel si Cetelem pun la dispozitia clientilor produsul "Super Deal", cu DAE 8,8%. Oferta este valabila in perioada 24.02.2012 - 02.03.2012 si produsul este dedicat exclusiv clientilor Opel care incheie un contract de finantare prin Cetelem sau care depun documentele necesare validarii dosarului in respectiva perioada.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2012