Opel prezinta in actiune si detaliu noile Insignia si Insignia Country Tourer

Opel prezinta in actiune si detaliu noile Insignia si Insignia Country Tourer
  • Noile Insignia si Insignia Country Tourer debuteaza la Frankfurt
  • Modelele Opel beneficiaza de imbunatatiri tehnice si estetice
  • Gama de motorizari ofera atat unitati pe benzina, cat si unitati diesel
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata in cursul anului 2008, modelul Opel Insignia este pe cale sa primeasca primul facelift din cariera sa. de asemenea, automobilul constructorului german va fi pentru prima oara disponibil la vanzare si intr-o versiune Country Tourer, proiectata special pentru a concura cu noul Volkswagen Passat Alltrack.

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment ce va lua startul in luna septembrie a acestui an, noul Opel Insignia Facelift urmeaza sa se remarce printr-un plus de eleganta, blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED si grila radiatorului de dimensiuni mai mult decat generoase reprezentand principalele modificari operate la nivelul partii frontale a automobilului din Russelsheim. De asemenea, cu importante schimbari ne intalnim si la nivelul partii posterioare, acolo unde modelul german de clasa medie se remarca in special prin banda cromata ce desparte blocurile optice revizuite si inzestrate cu tehnologia LED.

Urmand a fi dezvaluita in fata intregii planete tot in luna septembrie a acestui an si tot cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, noua Insignia Country Tourer se evidentiaza printr-un aspect exterior caracteristic unui crossover, garda la sol marita cu pana la 20 de milimetri comparativ cu varianta Sports Tourer, scuturile frontale si posterioare, respectiv ornamentele regasite atat la nivelul spoilerelor fata / spate, cat si la nivelul aripilor si pragurilor laterale reprezentand principalele atractii vizuale ale concurentului Opel pentru modelul Volkswagen Passat Alltrack.

In ceea ce priveste designul interior, ambele automobile se pot lauda, pentru inceput, cu o consola centrala complet redesenata, ce gazduieste in partea superioara un ecran tactil cu dimensiuni de pana la opt inci. In plus, volanul cu design in trei spite a fost si el restilizat, acelasi lucru fiind valabil si pentru comenzile regasite la nivelul sau. De asemenea, atat versiunea imbunatatita a modelului Opel Insignia, cat si noul Opel Insignia Country Tourer mai beneficiaza si de un sistem de infotainment upgradat, controlat prin intermediul unui touchpad si capabil sa recunoasca scrisul de mana.

Informatii cu privire la gama de motorizari ce va propulsa noile Opel Insignia Facelift si Opel Insignia Country Tourer sunt disponibile, dupa caz, AICI si AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe