Opel Insignia Facelift - Primele imagini oficiale

Opel Insignia Facelift - Primele imagini oficiale
Introdus pe piata in cursul anului 2008, modelul Opel Insignia este pe cale sa primeasca primul facelift din cariera sa.
Distribuie pe Facebook

Stiam ca va veni, dar acum este oficial! Germanii de la Opel au dezvaluit in cursul acestei dimineti primele detalii si fotografii cu varianta imbunatatita a modelului Insignia, automobil ce va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile pentru publicul si presa de specialitate din intreaga lume.

Opel Insignia Facelift

Spre deosebire de actuala versiune, noul Opel Insignia Facelift se evidentiaza printr-un plus de eleganta, blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED si grila radiatorului de dimensiuni mai mult decat generoase fiind principalele modificari operate la nivelul partii frontale a automobilului din Russelsheim. De asemenea, cu importante schimbari ne intalnim si la nivelul partii posterioare, acolo unde modelul german de clasa medie se remarca in special prin banda cromata ce desparte blocurile optice revizuite si inzestrate cu tehnologia LED.

Opel Insignia Facelift

In ceea ce priveste interiorul, versiunea imbunatatita a modelului Opel Insignia se poate lauda cu o consola centrala complet redesenata, ce gazduieste in partea superioara un ecran tactil cu dimensiuni de pana la opt inci. In plus, volanul cu design in trei spite a fost si el restilizat, acelasi lucru fiind valabil si pentru comenzile regasite la nivelul sau.

Opel Insignia Facelift

Pe plan tehnic, noul Opel Insignia Facelift impresioneaza prin gama sa variata de motorizari, ce pune la dispozitia viitoriilor cumparatori nu mai putin de trei alternative diferite de propulsie - benzina, diesel si GPL (gaz petrolier lichefiat), dar si puteri cuprinse intre 110 si 325 cai putere.

Opel Insignia Facelift

Cele mai reprezentative unitati pe benzina sunt versiunea 1.6 SIDI Turbo de 170 cai putere si pana la 280 Newton-Metri, respectiv varianta 2.0 SIDI Turbo, ce ofera nu mai putin de 250 cai putere si 400 Newton-Metri - disponibila in mod optional si in compania unui sistem de tractiune integrala.

Opel Insignia Facelift

Referitor la exemplarele diesel, principala noutate este reprezentata de motorul 2.0 CDTI, disponibil atat intr-o versiune de 120 CP si 320 Nm, cat si intr-o varianta de 140 CP si 370 Nm. Asa cum era de asteptat, de pe lista cu motorizari nu lipseste nici unitatea BiTurbo CDTI de doi litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 195 cai putere si 400 Newton-Metri.

Opel Insignia Facelift

In cele din urma, clientii noului Opel Insignia Facelift vor putea opta si pentru un propulsor pe GPL, de 1.4 litri, 140 cai putere si 200 Newton-Metri. In acest caz, consumul de carburant este de 7.6 litri la 100 de kilometri, in timp ce emisiile de dioxid de carbon se situeaza in jurul valorii de 124 grame per kilometru.

Opel Insignia Facelift

Versiunea imbunatatita a modelului Opel Insignia va debuta in premiera mondiala in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Pentru piata auto din Germania, preturile pornesc de la 24.325 euro - pret caracteristic variantei 1.4 turbo de 140 cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Opel Insignia Facelift
mai multe