Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului Astra L. Cat costa in Romania

Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului Astra L. Cat costa in Romania
  • Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8
  • Lanseaza o noua versiune a proaspat lansatului Astra L
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii - potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ jumatate de an, noul Astra se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Opel la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta comercializata sub indicativul Sports Tourer, ce are ca principal concurent actualul Volkswagen Golf break - daca mai era nevoie cumva de o asemenea precizare.

Disponibila si pe piata din Romania - la preturi incepand de la circa 20.340 de euro, respectiva reteta debuteaza cu o lungime de ~4.642 de milimetri, in timp ce latimea masoara 1.860 de milimetri. Persoanele interesate, in mod direct, de dimensiunile caroseriei cu cinci portiere mai trebuie sa stie si ca inaltimea se invarte in jurul unei valori de 1.480 de milimetri.

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Acelasi Opel Astra L Sports Tourer a mai pregatit - conform primelor informatii si detalii prezentate publicului larg, si un ampatament de 2.732 de milimetri, pe cand capacitatea de incarcare a portbagajului variaza intre 548 si 1.634 de litri. In functie de anumite variabile si diferiti parametri, precum versiunea de motorizare ori, daca mai trebuia mentionat, pozitia banchetei spate.

Sub capota, concurentul variantei break a noului Volkswagen Golf 8 nu ofera decat doua unitati traditionale, marea batalie urmand a se da intre un benzinar I3 de 1.2 litri - cu 110 sau 130 de cai la datorie, si un I4 diesel cu o capacitate cilindrica de 1.498 de centimetri cubi, ce dezvolta 130 de cai. Respectivelor motoare li se alatura un sistem PHEV de 180 de cai.

Intr-un final, actualul Astra Sports Tourer a mai pregatit - potrivit datelor de pe site-ul importatorului local, si cu un numar de cinci optiuni la nivel de echipare, inclusiv lista cu dotari standard a configuratiei entry-level cuprinzand cateva elemente greu de ignorat. Precum faruri cu LED, plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, instrumente de bord digitale etc.

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Opel Astra Sports Tourer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2022