OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Hyundai arata ca o farfurie zburatoare!
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Dezvoltata special pentru a concura impotriva unor produse precum VW Arteon, respectiva creatie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Atat din punct de vedere vizual, cat si tehnic.

Se remarca numaidecat prin design-ul SF al partii frontale, caracterizat de un set de faruri duble si o grila supradimensionata a radiatorului, insa nici multiplele detalii laterale proeminente - sculptate atent, sau blocurile optice posterioare unice, unite cu o banda iluminata, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic. Reteta specifica departamentului exterior continua cu o evacuare cvadrupla si un plafon panoramic imens, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv o pereche de display-uri color de dimensiuni generoase - fiecare cu diagonala de peste 12.0 inch, integrate intr-o rama cu aspect curbat.

Una dintre cele mai spectaculoare berline ale istoriei, noua Sonata Facelift pluseaza - de cealalta parte a portierelor, in cabina, cu o instalatie audio de inalta fidelitate si scaune ventilate, pe cand gama de motorizari culmineaza cu un propulsor turbo de 2.5 litri, pe benzina. Cu mentiunea ca viitorii cumparatori vor fi intampinati, extrem de important de precizat, si de un sistem de propulsie hybrid; din pacate, numarul cailor putere livrati anvelopelor condimentate cu jante din aliaj cu un diametru de pana la 19 inch nu reprezinta - la momentul actual, decat o mare necunoscuta, lista misterelor de proportii incheindu-se cu nota de plata.

Distribuie pe Facebook
mai multe