OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Galerie foto completa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Galerie foto completa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 18.660 de euro - clientii avand la dispozitie doua versiuni de echipare.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai putin de jumatate de an - la inceputul lui noiembrie 2021, mult anticipata versiune a conceptului prezentat de Toyota sub numele de Aygo X Prologue a revenit de curand, zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: niponii au publicat peste 100 de imagini noi si proaspete - unele de la exterior, altele cu interiorul masinii cu o lungime de doar 3.7 metri.

Construita pe o varianta modificata a platformei GA-B, respectiva creatie se bucura, printre altele, inclusiv de patru nuante indraznete pentru caroseria cu cinci portiere si un plafon retractabil din material textil, fiecare botezata dupa cate un condiment - Cardamom, Chilli, Ginger, Juniper, potrivit unui comunicat de presa.

Toyota Aygo X - Galerie foto

Toyota Aygo X - Galerie foto

Aceeasi reteta a masinii oferite sub denumirea de Toyota Aygo X mai cuprinde - de asemenea, si o pereche de faruri Full-LED, un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 18 inch, plus multiple accente exterioare de negru. La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor, lista atractiilor principale culmineaza cu display-ul central de noua inch si instalatia audio de la JBL cu amplificator de 300 W.

Respectiva creatie a mai pregatit - totodata, si scaune fata incalzite, bancheta spate rabatabila, incarcare wireless pentru telefonul mobil, Apple CarPlay, Android Auto, insertii de piele, detalii contrastante, pornire de la buton, volan multifunctional, aer conditionat, pilot automat adaptiv, camera pentru marsarier s.a.m.d.

Sub capota, clientii vor avea la dispozitia doar o singura motorizare - propulsia fiind asigurata exclusiv de un benzinar aspirat cu trei cilindri in linie si o capacitate de un litru. Livrarea puterii maxime - de numai 72 de cai, conform configuratorului oficial, se va face fie printr-o cutie cu cinci rapoarte si trei pedale, fie printr-o transmisie S-CVT, consumul mediu varrind intre 4.7 - 5.0 l/100 km sau 4.9 - 5.2 l / 100 km.

Toyota Aygo X - Galerie foto

Toyota Aygo X - Galerie foto

Toyota Aygo X - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (115) Poze Toyota Aygo X - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2022