Peugeot are planuri mari pentru noul 508. Ce urmeaza pentru concurentul lui Volkswagen Passat

Peugeot are planuri mari pentru noul 508. Ce urmeaza pentru concurentul lui Volkswagen Passat
  • Peugeot ar putea lansa in toamna o versiune break a noului 508
  • Informatiile au aparut in presa germana si indica un debut la Paris
  • Tot in toamna este asteptata si o varianta sportiva a noului 508
Distribuie pe Facebook

Pentru inlocuitorul vechiului 508, editia din acest a Salonului Auto International de la Paris ar putea insemna inceputul unui nou capitol.

Doar opt saptamani au trecut de la prima aparitie in public a noului Peugeot 508. In plus, vanzarile nu vor demara mai devreme de luna decembrie. Si cu toate acestea, compania franceza pregateste deja o a doua varianta de caroserie pentru concurentul lui Volkswagen Passat.

Ori cel putin asa scrie presa germana, publicatia Autobild sugerand ca urmasul vechiului 508 SW ar putea debuta in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Paris. Care, anul acesta, se va desfasura la mijlocul toamne, in perioada 4 - 14 octombrie.

In mod normal, viitoarea versiune de caroserie a noului Peugeot 508 va imprumuta din caracteristicile estetice ale modelului descris de compania franceza drept un fastback in cinci portiere. Ramane insa de vazut cum vor aborda designerii problema partii posterioare.

Acest lucru ne depaseste, dar putem spune in schimb urmasul vechiului 508 SW va adopta la randul sau un interior care abunda in tehnologii de ultima ora, cum este cazul instrumentelor de bord digitale. Cu mentiunea ca, in cazul de fata, pasagerii vor avea la dispozitie mai mult spatiu.

Un alt departament care nu ar trebuie sa ne ofere surprize in reprezinta gama de motorizari, evident. Ar fi absolut normal ca inclusiv cea de-a doua varianta de caroserie a noului Peugeot 508 sa primeasca din partea companiei franceze unitati turbo cu pana la 225 CP sub capota.

Sau nu. Cu putin noroc, urmasul vechiului 508 SW se va alege si cu unitatea 1.6 turbo de pe 308 GTI, pe care concurentul lui Volkswagen Passat o va scoate pentru prima oara in lume tot cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Paris in perioada 4 - 14 octombrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2018