Ar putea avea 270 de cai putere. Anuntul facut cu putin timp in urma de francezii de la Peugeot

Ar putea avea 270 de cai putere. Anuntul facut cu putin timp in urma de francezii de la Peugeot
  • Peugeot lucreaza la o noua versiune de top a modelului 508
  • Viitoarea varianta de motorizare ar putea avea 270 CP sub capota
  • Debutul oficial este programat pentru toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Peugeot baga frica in producatorii germani de automobile. Compania franceza lucreaza la o noua versiune de top a proaspat (re)lansatului 508.

225 CP. Nu este o valoarea aleasa la intamplare, ci puterea maxima pe care o propune versiunea de top a noului Peugeot 508. Varianta care gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri, cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte.

Vestile bune abia acum sosesc insa. Compania franceza nu are de gand sa se opreasca aici, managerul de produs Laurent Blanchet dezvaluind cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in perioada 8 - 18 martie ca inginerii pregatesc un model si mai performant.

Specificatiile tehnice ale noii versiuni de motorizare lipsesc cu desavarsire la momentul de fata, dar publicatia L’argus ia in calcul inclusiv posibilitatea ca viitoarea varianta a proaspat lansatului Peugeot 508 sa primeasca o unitate 1.6 PureTech de 270 CP. Cea de pe 308 GTi.

In cazul in care zvonurile se adevesc, automobilul companiei franceze se va apropia si mai tare - ca performante, de Volkswagen Arteon. Model care, in varful listei cu propulsoare disponibile, gazduieste un motor 2.0 TSI capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 280 CP.

Pe langa o unitate cu pana la 270 CP sub capota, noua versiune de top a gamei Peugeot 508 ar mai putea primi si setari proaspete la nivel de sasiu. Plus elemente distincte atat pentru caroseria specifica fastback-urilor in cinci portiere, cat si pentru interiorul mega-tehnologizat.

Detalii proaspete cu viitoarea varianta de motorizare a automobilului francez sunt asteptate in lunile urmatoare. La fel si premiera publica, aceeasi publicatie L’argus discutand despre posibilitatea unei lansari in cadrul evenimentului Paris Motor Show din perioada 4 - 14 octombrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2018