Poti sa ai si toti banii din lume ca Audi nu iti va vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca Audi nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca Audi...
  • ... nu iti va vinde aceasta masina decat daca...
  • ... nu cumva locuiesti in China
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Este vorba - mai precis, despre varianta cu ampatament marit a actualului A7, prezentata de nemti cu aproape un an in urma.

Lansata cu surle si trambite inca din 2017, actuala generatie a masinii cunoscute publicului larg sub numele de A7 Sportback se vinde - zilele acestea, in numeroase arome si configuratii. Printre optiunile puse de Audi la dispozitia cumparatorilor se regaseste chiar si o versiune Long - caracterizata de o lungime ce depaseste pragul de cinci metri si un ampatament ce se invarte in jurul a 3.026 de milimetri.

Destinata pietei din China, respectiva reteta cuprinde inclusiv un benzinar turbo cu sase cilindri in V si o capacitate de trei litri - ce lucreaza alaturi de un sistem micro-hibrid pe 48 de volti atat pentru un plus de performanta, cat si pentru o doza extra de eficienta.

Aceeasi varianta cu ampatament marit a actualului Audi A7 Sportback se mai poate lauda - oarecum inutil de mentionat, si cu o cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, dar si cu suspensie pe aer. Din peisaj nu lipsesc insa, daca mai trebuia cumva precizat, nici scaunele fata si spate cu diferite functii de confort, nici tapiteria realizata din piele, plafonul panoramic, ceasurile de bord digitale etc.

Nota de plata a respectivei savori - ce se serveste impreuna cu o lungime de peste cinci metri si cu un ampatament ce se invarte in jurul unei valori 3.026 de milimetri, variaza intre echivalentul a 72.000 - 123.000 de dolari, anunta presa de specialitate din China.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2022