Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • ... nu cumva locuiesti in China. Vorbim, bineinteles, despre mult anticipatul Audi A7 L
Distribuie pe Facebook

... nu cumva locuiesti in China. Vorbim, bineinteles, despre mult anticipatul Audi A7 L, al carui debut oficial are loc chiar zilele acestea, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

Noul Mercedes EQB nu este singurul model lansat cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Auto Shanghai. De un tratament similar are parte si mult anticipatul Audi A7 L - masina anuntata chiar astazi, cu doar cateva momente in urma.

Destinat exclusiv pietei din China, respectivul produs a pregatit o reteta familiara la nivel de caroserie, lista atractiilor exterioare culminand cu grila supradimensionata a radiatorului si stopurile unite cu o banda iluminata.

Audi A7 L

Spre deosebire de modelul european, noul Audi A7 L este cu cativa centimetri mai lung, astfel ca fastback-ul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes CLS nu aduce acum decat cu... un sedan. Unul de foarte mare lux.

Un alt aspect familiar il reprezinta meniul specific departamentului interior, singura diferenta majora constand in spatiul superior pe care masina lansata zilele acestea, cu ocazia evenimentului Auto Shanghai 2021, il ofera.

Asamblat si vandut in China, mul anticipatul Audi A7 L va gazdui in compartimentul motor inclusiv un propulsor V6 TFSI cu tehnologie MHEV si capacitatea cilindrica de trei litri. Sinonim cu undeva in jurul a 335 de cai putere si 550 de Newton-Metri.

Fiecare client al modelului respectiv se va mai bucura si de o suspensie pe aer, plus sisteme de tractiune si directie integrala - pe langa o transmisie automata cu sapte rapoarte, de tip DCT, tapiterie din piele, plafon panoramic etc.

Audi A7 L

Audi A7 L

Audi A7 L

Audi A7 L

Audi A7 L

Audi A7 L

Audi A7 L

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi A7 L
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2021