Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai toti banii din lume ca nemtii nu-ti vor vinde aceasta masina decat daca locuiesti in China
  • Vorbim, bineinteles, despre noul Audi A7 L, al carui debut oficial a fost programat pentru zilele urmatoare
Distribuie pe Facebook

... locuiesti in China. Vorbim, bineinteles, despre noul Audi A7 L, al carui debut oficial a fost programat pentru zilele urmatoare.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 36 de luni, inca de la sfarsitul anului 2017, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi A7 Sportback se vinde la momentul de fata, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara, curand, si o varianta cu ampatament marit, destinata cumparatorilor de pe piata din China.

Surprinsa recent, chiar la inceputul saptamanii curente, fara niciun fel de camuflaj la nivelul departamentului exterior, respectiva creatie se remarca - in special - prin noua parte posterioara a caroseriei. Alungita cu cateva zeci de centimetri pentru ca ocupantii locurilor spate sa se bucure de mai mult spatiu.

Modificarea mentionata anterior transforma insa cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi A7 Sportback dintr-un fastback cu cinci portiere intr-un sedan normal. Construit, aparent, pe platforma MLB-Evo a Grupului Volkswagen si oferit alaturi de doua motorizari turbo, ambele pe benzina: unul cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, altul de tip V6 de 3.0 litri.

Nota de plata a respectivei creatii nu ramane, pentru moment, decat o foarte mare necunoscuta, presa de specialitate din China anuntand totusi ca lansarea oficiala ar putea avea loc in perioada imediat urmatoare de timp. Atunci cand vom descoperi, pentru prima data, si cum se prezinta departamentul interior.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2021