Presa germana a dat totul in vileag: Masina concureaza cu X6 si se lanseaza chiar anul acesta

Presa germana a dat totul in vileag: Masina concureaza cu X6 si se lanseaza chiar anul acesta
  • Porsche lanseaza anul acesta o versiune Coupe a noului Cayenne
  • Informatia a fost publicat intr-un material din presa germana
  • SUV-ul care concureaza cu BMW X6 va oferi motoare de pana la 550 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota vor fi disponibile motorizari turbo cu sase sau opt cilindri in V, capabile sa produca puteri maxime de pana la 550 CP, conform celor mai recente informatii neoficiale.

Anuntata in urma cu doar cateva zile, noua versiune E-Hybrid nu va fi nici pe departe singura mare surpriza a gamei Cayenne pentru colectia 2018. Tot anul acesta, SUV-ul companiei Porsche va mai primi si o varianta... Coupe.

Sau cel putin asa sustine publicatia germana Autobild, care sugereaza o premiera mondiala programata pentru lunile urmatoare. Seria dezvaluirilor continua cu gama de motorizari, despre care se spune ca fi preluata de la modelul standard.

In cazul in care informatiile ajunse in presa se dovedesc a fi adevarate, atunci viitorul automobil din Stuttgart va miza pe unitati turbo cu sase sau opt cilindri in V. Si pana la 550 de cai putere sub capota, in cazul in care te intrebai cumva.

Prima versiune Coupe din istoria modelului Porsche Cayenne nu va fi insa nici pe departe singura surpriza "neplacuta" cu care BMW X6 si varianta similara a Mercedes-ului GLE se vor confrunta in 2018. Ba dimpotriva...

Tot anul acesta, piata SUV-urilor nonconformiste se va mai imbogati si cu un Q8. Premiera mondiala a viitorului automobil din Ingolstadt a fost programata, de asemenea, pentru lunile urmatoare, astfel ca l-am putea vedea la Paris.

Revenind la compania Porsche, aceeasi publicatie germana Autobild mai vorbeste si despre un facelift pentru Macan, plus un nou Cayman GT4. Ambele produse vor fi prezentate in mod oficial inalte de sfarsitul lui 2018.

O lansare extrem de interesanta va avea loc si anul viitor. Este vorba despre o versiune moderna a legendarului 928, un Grand Tourer pe care producatorul din Stuttgart nu l-a oferit ultima oara acum mai bine de doua decenii.

Varianta de serie a conceptului Mission E este, la randul ei, programata sa debuteze in 2019. Alaturi de viitorul 911, cunoscut sub numele de cod 992.

Porsche Cayenne Coupe - Ipoteza de designPorsche Cayenne Coupe: Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2018