Presedintele Seat confirma: noul Ateca va avea un fratior

Presedintele Seat confirma: noul Ateca va avea un fratior
  • Noul SEAT Ateca va avea un frate mai mic
  • Informatia a fost faculta publica chiar de presedintele marcii
  • Modelul cu pricina va debuta anul viitor
Distribuie pe Facebook

Intr-o reunine care a avut loc la Barcelona, presedintele Seat, Luca De Meo, a confirmat, printre altele, ca producatorul spaniol de automobile va lansa un nou crossover.

Avand in vedere ca segmentul SUV-urilor se afla in plina ascensiune, miscarea facuta de Seat este cel putin una logica. Printre prezentarile strategiei si viitoarelor planuri ale companiei, De Meo a confirmat ca producatorul spaniol va lansa anul viitor un nou crossover al carui nume ramane inca un mister.

"Cu Ateca, compania lanseaza o ofensiva care va intari si va extinde numarul de modele existente la momentul actual. Multumita modelului Ateca si fratiorului sau mai mic, crossover-ul pe care il vom lansa anul viitor, Seat va fi prezent in segmentele de piata care vor cunoaste cea mai mare crestere," a declarat acesta.

Noul SEAT Ateca a fost lansat oficial la inceputul acestui an, la Barcelona, in cadrul unui eveniment special si marcheaza intrarea constructorului spaniol de masini pe piata SUV-urilor.

Inca de pe atunci se stia ca vor mai veni inca doua SUV-uri in viitorul apropiat. Unul mai mare, care va fi varful iceberg-ului si va beneficia de 7 locuri, model de altfel precedat de conceptul 20V20 la Salonul Auto de la Geneva de anul trecut, si un model mai mic, bazat pe Ibiza. Sa fie oare acesta din urma viitorul crossover anuntat de Luca de Meo?

Pana cand vom afla mai multe detalii despre aceasta noua masina, vom sta cu ochii largi deschisi si cu atentia pe Seat deoarece Salonul Auto de la Paris se apropie si poate veni cu vesti bune pentru fanii marcii: modelul Ateca Cupra.

Spaniolii ar putea aduce versiunea mai sportiva a primului lor SUV la Paris, iar daca feedback-ul va fi unul favorabil, modelul ar putea chiar sa intre in productie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2016