Preturi Renault Talisman: Cu cat se vinde in Romania rivalul lui Passat?

Preturi Renault Talisman: Cu cat se vinde in Romania rivalul lui Passat?
  • Noul Renault Talisman porneste in Romania de la 21.800 euro
  • Automobilul francez ofera trei versiuni de echipare
  • Modelul de top ajunge la 31.400 euro, fara optiuni incluse
Distribuie pe Facebook

Noul Renault Talisman porneste in Romania de la 21.800 euro, fiind astfel mai ieftin cu aproximativ 229 euro mai ieftin decat un Volkswagen Passat in versiunea de baza.

Dupa mai bine de sase luni de asteptare continua, astazi a venit in cele din urma si momentul sa aflam pretul cu care noul Renault Talisman se va vinde in Romania.

Asa cum precizam si doar cateva randuri mai sus, urmasul modelelor Laguna si Latitude porneste pe piata locala de la suma de 21.800 euro.

In schimbul acestor bani, automobilul francez de clasa medie ofera o motorizare turbodiesel de 1.5 litri si 110 cai putere, livrata la pachet alaturi de o transmisie manuala in sase rapoarte.

Renault TalismanRenault Talisman

Conform informatiilor oficiale, noul Renault Talisman are nevoie de 3.6 litri de carburant pentru parcurge distanta de 100 km atunci cand este servit in aceasta varianta.

Printre dotarile oferite de versiunea de baza a automobilului francez de clasa medie se numara si faruri de zi cu tehnologie LED, cruise control sau climatizare automata bi-zona cu senzor de toxicitate.

Mai mult de-atat, din echiparea standard a urmasului modelelor Laguna si Latitude nu lipsesc nici ESP-ul cu asistenta la pornirea in rampa sau sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri.

Renault Talisman

Renault TalismanRenault Talisman

Lasam acum in urma varianta entry-level a noului Renault Talisman si ne indreptam atentia catre varful de gama, care are un pret minim, fara optionale incluse, de 31.400 euro.

"Rasplata" celor care opteaza pentru maximul oferit de automobilul francez de clasa medie consta, in primul si in primul rand, intr-o unitate 1.6 dCi de 160 cai putere si 380 Newton-Metri.

Nici pachetul cu dotari standard nu dezamageste, clientii urmand a primi o cutie cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, jante din aliaj pe 18 inch, tapiterie din piele, faruri Full-LED, scaune fata incalzite, dar si sistem multimedia cu ecran tactil de 8.7 inch.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Renault Talisman
mai multe