Preturile noului Renault Talisman au ajuns pe internet. Cat costa rivalul lui Passat?

Preturile noului Renault Talisman au ajuns pe internet. Cat costa rivalul lui Passat?
  • Noul Renault Talisman porneste in Franta de la 28.149 euro
  • Versiunea de baza ofera o unitate 1.5 dCi de 110 cai putere
  • Alte optiuni de propulsie includ un 1.6 dCi si un 1.6 TCe
Distribuie pe Facebook

Noul Renault Talisman porneste in Franta de la 28.149 euro, conform unui document scapat recent pe internet. Urmasul modelelor Laguna si Latitude ofera in versiunea de baza un 1.5 dCi de 110 cai putere.

Dupa zile, saptamani si luni intregi de asteptare, iata ca a sosit intr-un final si momentul in care facem cunostinta cu lista de preturi a noului Renault Talisman.

Conform unui document oficial scapat recent pe internet, urmasul modelelor Laguna si Latitude porneste in Franta de la 28.149 euro - suma in schimbul careia ofera o unitate turbodiesel de 1.5 litri si 110 cai putere, cuplata la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Urmatorul pe lista, propulsorul 1.6 dCi de 130 CP iti va scoate din buzunare un minimum de 32.149 euro. Si in cazul de fata meniul standard include o cutie de viteze manuala. Cei care opteaza insa pentru echiparea Intens si platesc 1.000 de euro in plus se vor putea insa bucura de serviciile transmisiei EDC.

Lista cu optiuni turbodiesel se incheie in cele din urma cu motorizarea 1.6 Energy Dci 160, oferita exclusiv in compania unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj. De aici si pretul de pornire de 38.149 euro.

Pentru cei care prefera unitatile pe benzina, oferta noului Renault Talisman se limiteaza la un 1.6 turbo disponibil in doua versiuni diferite de putere.

39.149 euro este minimul perceput de compania franceza pentru modelul de 150 de cai putere, pe cand nota de plata a celui de 200 CP se ridica la 40.149 euro. In ambele cazuri, livrarea valorilor maxime catre roti se face prin intermediul transmisiei EDC.

Prezentat public cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 15 - 27 septembrie, urmasul modelelor Laguna si Latitude se remarca printr-un design impunator, ce aduce in prim plan o grila frontala supradimensionata, respectiv un set de blocuri optice alungite.

Spoilerele agresiv stilizate si aripile bombate ce gazduiesc jante din aliaj de pana la 19 inch completeaza meniul exterior, pe cand ecranul tactil de 8.4 inch din dotarea sistemului de infotainment R-Link reprezinta principala atractie a departamentului interior.

Noul Renault Talisman nu dezamageste nici la capitolul practicabilitate, cei 2.81 metri ai ampatamentului gazduind confortabil pana la cinci pasageri si volumul lor de bagaje care variaza intre 572 si 608 litri - in functie de tipul de caroserie pentru care s-a optat.

Preturile noului Renault Talisman

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Renault Talisman
mai multe